Barça

Koundé està lligat

Mercat. El Barça té un acord amb el Sevilla per 50 milions d’euros més deu en variables pel central

Petits serrells impedeixen que Jules Koundé sigui anunciat com a nou futbolista del Barça. I és que el club blaugrana i el Sevilla han arribat a un principi d’acord per al traspàs del central en una operació xifrada en 50 milions d’euros més deu en variables i que lligarà el francès a l’entitat culer fins al 2027. El futbolista s’ha estimat més el Barça que el Chelsea, que també havia mostrat un gran interès per ell i que, de fet, ja s’havia entès amb el Sevilla. S’espera, doncs, que l’oficialitat arribi properament; podria ser durant el dia d’avui que es confirmés el fitxatge desitjat per Xavi Hernández, que també ha tingut un paper clau a l’hora de seduir el futbolista. Koundé, de 23 anys, serà el cinquè fitxatge del Barça, després de les arribades de Lewandowski, Raphinha, Christensen i Kessie.

L’equip, a Nova York

No s’incorporarà ja Koundé a la gira pels EUA. L’equip és ara a Nova York, on ahir es va desplaçar des de Dallas, i ja es va entrenar amb els ulls posats en l’últim partit que jugarà en terres nord-americanes. Dissabte a la tarda (a la 1 h de la matinada de diumenge a Catalunya) s’enfrontarà al New York Red Bulls i tot seguit agafarà un avió cap a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)