Barça

Ampli ventall en la defensa

Centrals. Amb el fitxatge de Jules Koundé, el Barça té l’eix defensiu més que cobert. Ara per ara, els blaugrana disposen de cinc defenses per ocupar la parella de centrals titular

La nova plantilla del club blaugrana per a la temporada 2022/23 ja comença a ser una realitat. En espera dels reforços que encara han d’arribar, el Barça ja ha completat incorporacions que han incrementat la qualitat de l’equip i han satisfet les demandes de Xavi, que vol una plantilla amb gairebé totes les posicions doblades per generar competència i poder aspirar a tots els títols. Una de les posicions que estan més que cobertes és l’eix de la defensa. Fins ara, Piqué, Ronald Araujo, Eric Garcia i Christensen eren els quatre jugadors de què disposava el tècnic egarenc per a aquesta posició. A aquests, s’hi ha afegit l’últim fitxatge dels blaugrana, Koundé. Un jugador que permetrà fer un salt de qualitat en el lideratge, la sortida de pilota, el criteri i la força al darrere. Així doncs, entre tots cinc, Xavi haurà de decidir quina serà la parella de centrals titular.

En el curs passat, Araujo es va guanyar la confiança de l’entrenador gràcies a grans actuacions cada cop que entrava al terreny de joc. I és que el seu lideratge i la seva jerarquia són propis de jugadors més veterans. Per acompanyar l’uruguaià possiblement veurem rotacions entre Gerard Piqué, que en cap cas té la titularitat assegurada com fins ara, i els dos reforços, Andreas Christensen i Koundé. Falta veure com s’adapten i què poden aportar de diferent a l’equip. Per una altra banda, Eric Garcia podria jugar per donar descans als seus companys quan ho necessitin. Xavi ja ha aconseguit el que volia, però ara no ho tindrà gens fàcil per escollir qui ha de ser titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)