Barça

Mingueza, camí del Celta

Entesa. El Barça i el club gallec confirmen el principi d’acord per al traspàs del defensa blaugrana, que era un dels descartats per Xavi Hernández de cara a aquesta pròxima temporada

El Barça continua treballant en l’operació sortida i ha trobat equip per a un dels descartats per Xavi Hernández. Óscar Mingueza deixarà el club blaugrana després que s’hagi arribat a un principi d’acord amb el Celta per al traspàs del defensa. Feia dies que es parlava de l’interès del club gallec, que finalment serà el nou destí del defensa. Només queda pendent la signatura dels contractes i que Mingueza passi la revisió mèdica per tancar l’operació de manera definitiva. Ni el Barça ni el Celta han donat detalls sobre la xifra del traspàs.

Mingueza va passar per totes les categories inferiors del Barça, des del prebenjamí fins al filial. Va ser la temporada 2020/21 quan va debutar amb el primer equip, en un partit de Champions contra el Dinamo de Kíiv. Sota les ordres de Ronald Koeman, el defensa va guanyar protagonisme actuant de central i de lateral dret. Les nombroses lesions i el seu rendiment van obrir-li les portes als minuts. Va disputar un total de 39 partits, entre lliga, copa, supercopa i Champions, 31 d’ells sortint com a titular. El curs passat va perdre presència, especialment a partir de l’arribada de Xavi, i pràcticament no va disposar de minuts. El tècnic de Terrassa no comptava amb ell per a aquesta pròxima temporada i va ser un dels jugadors que no van viatjar als Estats Units, juntament amb Neto, Riqui Puig, Samuel Umtiti i Martin Braithwaite. El club continua treballant en les sortides d’aquests quatre futbolistes, quan falta un mes per al final del mercat d’estiu. Són operacions clau per alliberar massa salarial i inscriure els fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)