Barça

Una campiona que torna a gaudir i a brillar

Eurocopa. Lucy Bronze arribarà al Barça pletòrica després d’aixecar el títol amb Anglaterra i de firmar un torneig espectacular

El Barça va llançar la bomba de l’estiu i del mercat quan va anunciar la incorporació de Lucy Bronze. La lateral anglesa quedava lliure després d’acabar el contracte amb el Manchester City i, malgrat tenir una proposta del Lió –amb qui ja havia jugat i va guanyar tres Champions–, va decidir emprendre una nova aventura amb el club blaugrana. Amb 30 anys i després de perdre’s mitja temporada per una operació al genoll, hi havia qui dubtava de l’encert del fitxatge. Lucy Bronze s’ha encarregat d’esvair tots els dubtes en el millor aparador possible: l’Eurocopa.

La lateral anglesa ha recordat per què va ser segona en la Pilota d’Or del 2019 o per què va guanyar el premi The Best 2020. Bronze ha estat titular indiscutible amb Anglaterra, campiona del torneig. Ha disputat 584 dels 600 minuts possibles –les angleses van jugar dues pròrrogues–, ha firmat un gol, ha repartit dues assistències i ha estat una de les millors jugadores de la competició. El seu rendiment al carril dret ha estat inqüestionable. El Barça s’ha emportat una jugadora top que aportarà qualitat i experiència a la plantilla. Ha repetit la fórmula de la campiona: l’any 2017, abans de l’Eurocopa, va fitxar Lieke Martens. A banda de Bronze, el club blaugrana també ha fitxat Geyse Ferreira, guanyadora de la copa Amèrica amb el Brasil.

Bany de masses a Londres

La selecció anglesa va celebrar la consecució de l’Eurocopa davant milers d’aficionats –prop de 7.000– a Trafalgar Square, Londres. La gent tenia ganes d’ovacionar les campiones de la primera Eurocopa femenina per a Anglaterra. Una competició que ha estat històrica i en què s’han batut rècords d’assistència i d’audiència. L’èxit del torneig ha estat tan gran que les subcampiones també van tenir una rebuda multitudinària malgrat la derrota. Milers de persones van reconèixer la feina de les alemanyes a Frankfurt. I l’any que ve serà el torn del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)