Barça

Aitana Bonmatí, en l’onze ideal de l’Eurocopa

La jugadora del Barça, Aitana Bonmatí, forma part de l’onze ideal de l’Eurocopa 2022. La blaugrana és l’única integrant de la selecció espanyola, que va quedar eliminada als quarts de final contra Anglaterra, la campiona.

Aitana va ser escollida millor jugadora del partit en la primera i la tercera jornada, contra Finlàndia i Dinamarca. El seu gran rendiment no ha passat desapercebut pels observadors tècnics de la UEFA, que l’han inclòs en un onze en què hi ha cinc jugadores d’Alemanya, quatre d’Anglaterra i una de França. L’equip titular de la competició està format per Earps (Anglaterra); Gwinn (Alemanya), Williamson (Anglaterra), Hegering (Alemanya), Karchaoui (França); Walsh (Anglaterra), Oberdorf (Alemanya), Aitana (Espanya); Mead (Anglaterra), Popp (Alemanya) i Bühl (Alemanya). No hi és Lucy Bronze, malgrat haver firmat un gran torneig i haver-se proclamat campiona amb la selecció anglesa.

Aitana també va formar part de l’onze ideal de la passada Champions, juntament amb Mapi, Patri i Alexia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)