Barça

Alèxia aspira a repetir

Premis. La capitana blaugrana serà a la gala en què, a més de fer el sorteig, la UEFA entregarà, entre altres, el guardó de jugadora de l’any, al qual està nominada

Alèxia Putellas estarà aquesta tarda present en la gala d’Istanbul en què, a més del sorteig de la Champions League masculina –el de la femenina serà el 3 d’octubre–, s’entregaran els diversos premis individuals de la UEFA. La capitana del Barça, de fet, aspira a repetir guardó, ja que, abans de ser distingida amb la pilota d’or, va rebre el premi a la millor jugadora de l’any de la UEFA. Recuperant-se d’una lesió al genoll que li va impedir disputar l’Eurocopa i la deixarà fora de combat gran part d’aquesta temporada, Alèxia, campiona de lliga, copa i supercopa i finalista de la Champions League, té com a rivals per al premi Beth Mead (Arsenal), campiona d’Europa amb Anglaterra, i Lena Oberdorf (Wolfsburg), que ha aconseguit el doblet amb el seu club. Pel que fa a les entrenadores, les candidates són Sonia Bompastor (Lió), Sarina Wiegman (selecció d’Anglaterra) i Martina Voss-Tecklenburg (selecció d’Alemanya).

Benzema, favorit

En els premis masculins, pel que fa al jugador de l’any no hi ha dubtes que Karim Benzema (Madrid) s’emportarà el guardó davant de Thibaut Courtois (Madrid) i Kevin de Bruyne (Manchester City). Pel que fa als entrenador, la pugna és entre Carlo Ancelotti (Madrid), Pep Guardiola (Manchester City) i Jürgen Klopp (Liverpool).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)