Barça

Hores decisives per al futur d’Aubameyang

Mercat. El secretari tècnic del Barça, Jordi Cruyff, reconeix que hi ha negociacions pel gabonès, que ja té un acord amb el Chelsea de Tuchel

Passen els dies i la situació d’Aubameyang continua sense resoldre’s. El gabonès, amb un peu al Chelsea, va jugar dimecres contra el City en el que podria haver estat el seu últim partit. La seva celebració després del gol i el gest mentre era substituït i ovacionat pel Camp Nou semblaven un comiat de la que ha estat casa seva des del febrer. L’acord entre Aubameyang i el Chelsea de Thomas Tuchel ja existeix. Només falta l’entesa entre clubs. Interessa el Barça tancar l’operació aviat, perquè la seva sortida ajudaria el club a poder inscriure Jules Koundé, que ja es va perdre els dos primers partits de lliga. Els blaugrana tornen a jugar diumenge, aquest cop contra el Valladolid.

Al secretari tècnic del Barça, Jordi Cruyff, li van demanar pel futur del gabonès després del sorteig de la Champions. “Hi ha negociacions, però ja es veurà. No sé si aconseguirem tot el que desitjàvem en aquest mercat, però l’equip està preparat per a competir. És normal que si entren jugadors en surtin alguns.”

Memphis es complica

La sortida del neerlandès al Juventus, que fa uns dies semblava encarrilada, s’ha refredat. El club italià ha tancat la incorporació d’Arkadiusz Milik, que arriba cedit per part de l’Olympique de Marsella. El davanter polonès podria tancar la porta a Memphis, que va elevar la seva petició de salari al club italià quan l’acord entre les dues parts era pràcticament total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)