Barça

Lewandowski contra el passat

Els rivals. El Bayern, sense el polonès però amb Mané, es manté poderós; tres jornades, 9 punts i 15 gols a favor

“Ens veiem a Munic, Lewangoalski.” Thomas Müller es va afanyar ahir a deixar un missatge via xarxes socials a Robert Lewandowski, el seu enyorat company amb qui va formar tàndem ofensiu les últimes vuit campanyes. L’adeu de Lewy és traumàtic per força per al Bayern, que, no obstant això, manté el seu vigor sota la batuta de Julian Nagelsmann, que, en el seu segon curs a Baviera, està fent jugar l’equip un pèl més vertical, situat en un 4-4-2. Tot i que la temporada passada, la de l’estrena de Nagelsmann, el quadre muniquès va decebre en la Champions i en la copa, de moment en l’inici d’aquesta està intractable; va guanyar la supercopa (3-5 contra el Leipzig) i en les tres jornades de lliga està escombrant tothom que se li posa al davant i suma tres victòries amb 15 gols a favor i 1 en contra. Sadio Mané i Matthijs de Ligt son les principals novetats d’aquest Bayern, en què està brillant també Jamal Musiala, i que ha fitxat a Noussair Mazraoui i Ryan Gravenberch. L’equip alemany és un dels millors d’Europa.

L’Inter, amb Lukaku

L’Inter està un esglaó per sota, però també és un conjunt molt interessant. Entrenat per Simone Inzaghi, que manté el 3-5-2 sobre el qual Antonio Conte va posar les bases de l’equip, els neroazzurri busquen generar a través de la pilota amb jugadors com Hakan Çalhanoglu i Nicolo Barella a la medul·lar, i aquest curs, al talent a dalt de Lautaro Martínez hi han sumat el de Romelu Lukaku.

Finalment, el Viktoria Plzen, el campió txec, és el més feble del grup. Amb Michal Bílek a la banqueta, aterrat el curs passat a l’equip, els seus plantejaments en el play-off han estat reactius, esperant ben endreçat al seu camp, cosa que calcarà de ben segur en la fase de grups.

L’INTER

El ‘neroazzurro’ és un equip molt ben treballat que hi suma ara Lukaku
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)