Barça

A punt per inscriure Kounde

Desenllaç. El central podria tenir diumenge contra el Valladolid al Camp Nou els seus primers minuts en la lliga amb la samarreta del Barça, després que l’entitat presidida per Tebas hagi rebut la documentació necessària i el llum verd per a la inscripció del francès sigui imminent

“Em molesta la situació, perquè hem fitxat Kounde expressament perquè pugui jugar. El jugador ho entén i esperem a veure si la setmana que ve tenim sort”, deia Xavi en la roda de premsa posterior al partit a Anoeta i, pel que sembla, ara sí que l’atzar fa costat al Barça, ja que tot indica que diumenge el tècnic egarenc podrà disposar, per fi, del central francès per a l’enfrontament contra el Valladolid.

Els nous fitxatges com Christensen, Kessié, Raphinha i Lewandowski ja es van poder inscriure a principis de mes i els jugadors han estat disponibles des de la primera jornada de lliga, però al Barça li calia fer més esforços per poder incloure també Kounde. La cessió d’Umtiti al Lecce italià, la fitxa del filial de Pablo Torre i la renegociació d’alguns contractes han alliberat la massa salarial necessària perquè la patronal en permeti la inscripció.

D’aquesta manera, l’estrena de Kounde amb la samarreta del Barça en un partit oficial ja no depèn d’arribar a un acord amb el Chelsea per traspassar Aubameyang, o de trobar alguna sortida a Memphis Depay després de la retirada de la Juventus, que ja va avisar que si el neerlandès no sortia amb la carta de llibertat sota el braç fins a determinada data, activaria un pla B. Tot i així, les dues vendes continuen sent urgents per la data que marca el calendari.

En les dues primeres jornades, Xavi va apostar per la mateixa parella de centrals, formada per Christensen i Eric Garcia, per afrontar els partits contra el Rayo Vallecano i contra la Real Sociedad. Amb la disponibilitat de l’exjugador del Sevilla, caldrà veure si Xavi farà sortir Kounde des de l’inici o més aviat en la segona part, ja que, en l’amistós contra el Manchester City per recaptar fons per investigar l’ELA, se li va notar certa falta de rodatge.

MOVIMENTS CLAU

La cessió d’Umtiti i la fitxa de Pablo Torre han permès alliberar massa salarial

DECISIÓ DE XAVI

Christensen i Eric han estat els centrals en les dues jornades de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)