Barça

“Partit complet”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Després d’aconseguir els primers tres punts a casa de la temporada amb una victòria contundent sobre el Valladolid per 4 a 0, Xavi Hernández es va mostrar satisfet davant els micròfons de DAZN: “Després de l’empat contra el Rayo Vallecano teníem moltes ganes de donar els tres punts a l’afició i més avui que el camp estava ple i tots els aficionats estaven entregats a l’equip.”

Tot i aquesta primera valoració positiva, el tècnic egarenc va voler aprofundir més sobre la imatge que va donar l’equip i va assegurar: “No és un partit perfecte però és un gran partit en què hem dominat des de l’inici. Els primers 40 minuts són molt bons i hem acabat una mica relaxats la primera part. En la segona hem començat bé un altre cop. És un partit complet, però sempre hi ha coses per millorar i no ens podem relaxar. Hem concedit massa ocasions al final.”

Uns aspectes que vol treballar per perfeccionant el joc de l’equip: “A nivell defensiu, la relaxació al final de la primera part, quan encara quedava molt. En cinc minuts podíem haver perdut tot l’avantatge. Hem de treure més profit a pilota aturada i hem d’escollir millor les accions en els extrems. També hem de tenir més paciència, perquè hem perdut massa pilotes innecessàries”, va declarar Xavi amb vista a la preparació del pròxim partit.

El Valladolid vol Abde

El president del club castellà, Ronaldo Nazário, va confirmar l’interès que té el Valladolid per obtenir els serveis d’Ez Abde: “Volem reforçar-nos en l’extrem esquerre. Espero que abans que acabi el mercat de fitxatges hi hagi sorpreses. Abde és un gran jugador i ens interessa.” Si les converses acaben sent productives, el marroquí es posaria aviat a les ordres de Pacheta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)