Barça

Juan Foyth es complica

Mercat. El lateral argentí es lesiona al genoll i podria estar diverses setmanes de baixa. El seu fitxatge, que ja era complicat per la quantitat de diners que demanava el Vila-real, es refreda

“ És cert que al lateral dret no tenim cap jugador en demarcació natural. La intenció del club és reforçar aquesta posició.” Ho va dir Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid. El Barça va curt de laterals drets i, fins ara, ha hagut de resituar altres futbolistes en aquesta zona del camp. El club va estar a punt de reforçar-se amb Azpilicueta, però el capità del Chelsea es va cansar d’esperar un moviment definitiu d’un Barça que patia per poder inscriure els nous fitxatges.

Han sonat altres noms, com el de Bellerín i el de Juan Foyth. El lateral del Vila-real s’allunya definitivament de l’entitat blaugrana. L’argentí va lesionar-se diumenge contra el Getafe al genoll esquerre i pateix una contusió que podria deixar-lo diverses setmanes de baixa. L’operació ja era complicada, ja que el club groguet havia deixat clar que no deixarien sortir a Foyth per menys de la seva clàusula de rescissió, de més de 50 milions d’euros. Una xifra impossible per al Barça. La lesió de l’argentí tanca la porta a la seva arribada al Camp Nou. I ara què? “Ens hem d’adaptar”, va dir Xavi. És el que ha fet el Barça fins ara en els tres partits de lliga disputats. Araujo va ocupar el carril dret en les dues primeres jornades i diumenge va fer-ho Jules Kounde. El francès ja havia ocupat aquesta posició anteriorment, però tant ell com Araujo són centrals. Solucions que ha trobat Xavi i que, probablement, haurà de continuar tenint en compte. L’únic lateral dret de la plantilla és Sergiño Dest, però el nord-americà ja sap que el tècnic de Terrassa no compta amb ell. La tercera alternativa és la de Sergi Roberto, un futbolista que ja es va haver de reinventar fa uns quants anys i que coneix de sobres la posició del lateral dret.

El mercat es tancarà demà passat i el Barça encara està pendent de l’operació sortida, amb noms com els d’Aubameyang, Braithwait, Abde i el mateix Dest sobre la taula. En el capítol d’entrades, l’arribada de Marcos Alonso i d’algun altre lateral poden ser les protagonistes d’aquestes darreres hores. Xavi ja va avisar que podia passar de tot i el Barça ja ha fet moviments a última hora en altres ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)