Barça

Dest ho provarà al Milan

No ha transcendit Sergiño Dest en el Barça. El lateral dret, que va aterrar amb 19 anys fa dos estius procedent de l’Ajax per 20 milions d’euros, no ha estat capaç d’oferir un rendiment convincent en dues temporades i Xavi, que ja no el veia per al seu equip aquesta temporada, li va recomanar que es busqués una sortida. I això és el que va fer l’estatunidenc, que es va convertir ahir en futbolista del Milan en una operació que és una cessió per un any, amb una opció de compra no obligatòria de 20 milions d’euros, que el lligaria automàticament, en cas que es fes efectiva, amb l’entitat rossonera fins al 2027. El jugador, que es va entrenar dimecres a la tarda amb el Barça per última vegada, es va desplaçar ahir al matí a Milà, on va passar la revisió mèdica i va signar el nou contracte.

Amb el mundial a l’horitzó, l’internacional pels EUA intentarà tenir a la capital de la Llombardia els minuts que a Barcelona no hauria tingut. A més, intentarà també créixer futbolísticament i desplegar el potencial que ha mostrat en diferents trams de blaugrana, però al qual no ha pogut donar continuïtat. Dest s’ha mostrat com un lateral ofensiu, que va bé cap amunt, amb un efectiu un contra un i molt bon colpeig de pilota, encara que erràtic tot sovint en la presa de decisions. Un altre dels punts en què ha de millorar és en la faceta defensiva, en què en els duels li falta un pèl de contundència i, a vegades, dispers, està fora de posició. De culer ha disputat 72 partits oficials, 56 dels quals com a titular, i ha marcat tres dianes.

Amb només 21 anys, doncs, arriba al campió d’Itàlia, on lluitarà per un lloc al lateral dret amb Davide Calabria ja que el titular, Alessandro Florenzi, es va lesionar i en té per dos mesos.

A PRÉSTEC

El nord-americà jugarà cedit un curs en un acord que preveu opció de compra

LA DADA

72
partits oficials
ha jugat Dest amb la samarreta del Barça, 56 dels quals com a titular.

Rescissió de Braithwaite

L’últim dels futbolistes que Xavi va descartar just abans que s’acabés la temporada i que encara quedava a l’entitat va marxar ahir, l’últim dia. Martin Braithwaite ja no és jugador del Barça, després d’acordar amb el club la rescissió d’un contracte al qual li quedaven dos anys. Al davanter, tot i saber al mes de maig que no comptava per al club, no li va fer el pes cap de les propostes que va rebre durant l’estiu i l’única opció per resoldre la situació ha estat la rescissió del contracte. Aterrat el 2020 per 20 milions d’euros procedent del Leganés, ha marcat vuit gols en totes les competicions amb la samarreta blaugrana, en 58 partits disputats. El seu destí, ben a prop; amb la carta de llibertat, ahir mateix va fitxar per l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)