Barça

“Hem de somiar ”

Xavi Hernández i Jules Koundé. Entrenador i defensa del Barça

En el Barça es respira il·lusió amb aquesta temporada i la Champions League és el títol més especial. “Tinc moltes ganes de competir i començar bé”, va explicar Xavi Hernández en la roda de premsa del partit d’avui. “Somiar és gratis i per què no podem guanyar aquesta competició? Somio guanyar la Champions”, va manifestar l’entrenador a les portes del debut en la màxima competició de clubs. També va advertir: “Jo ho vull guanyar tot, m’agrada guanyar, si no em quedo a casa, però hem de tenir humilitat. Des del 2015 que no guanyem una Champions i l’any passat vam anar a l’Europa League. Hem de ser cauts.” Xavi és conscient que la victòria a casa, davant del rival a priori més fluix del grup, és fonamental. “És un partit trampa, no és un rival assequible, fa les coses molt bé; és un equip molt físic i difícil, juga directe, guanya les segones jugades i aprofita els contraatacs i la pilota aturada”, va dir. “És importantíssim guanyar els tres punts i tenir bones sensacions a la Champions”, va remarcar.

També Jules Koundé, un dels nous fitxatges, va parlar en la prèvia. “Crec que l’equip està molt il·lusionat per aquesta competició, que és preciosa. Tothom la vol jugar i guanyar.” “El grup té marge de creixement i l’entrenador està ficant les seves idees, tenim una plantilla àmplia i de qualitat”, hi va afegir el defensa, que va valorar els seus primers dies de blaugrana. “Em trobo bé, hi ha conceptes que haig d’aprendre i millorar, però em trobo bé amb l’estil que vol l’entrenador i amb els companys”, va dir el francès, que prefereix jugar de central que no pas de lateral. “No m’incomoda jugar de lateral dret, la meva posició és central, però si l’entrenador em posa de lateral faré el màxim per complir”, va indicar.

Bilek, “entusiasmat”

El tècnic del Viktoria Pilsen, Michal Bilek, que considera el Barça “el màxim favorit del grup”, va mostrar-se encoratjat. “Ens entusiasma ser al Camp Nou, és meravellós, un privilegi. Tenim un grup molt difícil i el Barça està a un gran nivell..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)