Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Em quedo amb la intensitat i la comprensió del joc”

Després de la golejada contra el Viktoria Pilsen en l’estrena en la Champions, el tècnic del Barça, Xavi Hernández, es va mostrar molt satisfet pel que va veure sobre el terreny de joc: “Estem contents i satisfets de com està l’equip. Hem creat moltes ocasions i hem entès molt bé el que havíem de fer. A més, hem repartit minuts i hem fet rotacions i ha sortit bé. Em quedo amb la intensitat i la comprensió del joc, amb com estem jugant tant en atac com en defensa.”

El tècnic egarenc també va parlar sobre Lewandowski, el golejador del partit amb un hat-trick, el primer amb el Barça. “És un jugador amb una gran maduresa i amb una comprensió del joc espectacular. Ara mateix està en un nivell que és un espectacle tenir-lo en l’equip.” Dembélé també va brillar, i Xavi Hernández va assegurar: “Està al nivell del millor Neymar quan estava en el Barça. Sembla imparable i marca la diferència amb les centrades que fa.”

Per acabar, va afirmar: “Només són tres punts. Hem de continuar sent molt humils perquè això no ha fet més que començar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)