Barça

Walsh: “Vull la Champions”

Barça. Keira Walsh, que s’entrenarà avui al matí per primera vegada amb les seves noves companyes, arriba amb ganes de fer història al Johan Cruyff i després de guanyar l’Eurocopa amb Anglaterra ara somia aixecar la Champions a Eindhoven

Keira Walsh ja ha arribat a Barcelona i ja ha trepitjat la gespa de l’estadi Johan Cruyff. Allò que la pandèmia li va impedir fer el 24 de març del 2021 amb la samarreta del Manchester City, ho va poder fer ahir en el seu primer dia com a blaugrana. Fa un any i mig, el partit d’anada de l’eliminatòria dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el City que s’havia de disputar a Barcelona va acabar jugant-se a Monza (Itàlia), en camp neutral, perquè els ciutadans britànics tenien denegada l’entrada a territori espanyol en aquelles dates. Era una de les restriccions establertes pel govern espanyol per mirar de frenar l’expansió de la covid, i Walsh es va quedar sense visitar el Johan Cruyff. Ara serà la seva nova casa. Ho serà almenys les properes tres temporades. Walsh i el City van perdre aquella eliminatòria per un global de 4-2. Ara és al bàndol guanyador. El flamant fitxatge del Barça arriba amb ganes d’escriure una bonica història com a blaugrana. És la seva primera aventura fora de Manchester, i espera triomfar. Ha guanyat l’Eurocopa amb Anglaterra al costat de Lucy Bronze, i ara el seu somni és aixecar la Champions: “Estic contenta. Ha estat tot un procés, però per fi ja soc a Barcelona. El Barça és un club increïble, amb una història increïble. Sempre he admirat el seu joc i els jugadors d’aquest club. He crescut mirant el futbol d’aquí, a la meva família li encanta. Espero trobar el meu propi estil, i sobretot continuar millorant. Vull créixer com a persona lluny de la meva zona de confort. Sempre he viscut a Manchester, i ara el canvi és un repte. Vull guanyar molts títols, i la Champions!”, ha dit en les seves primeres declaracions als canals oficials del club. Walsh lluirà el dorsal 21.

Es buida la infermeria

La primera presa de contacte de Keira Walsh amb les seves noves companyes serà avui al matí. Està previst que la migcampista anglesa participi en l’entrenament que el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez portarà a terme a Sant Joan Despí. Walsh coincidirà en la sessió matinal d’avui amb Nuria Rábano, Asisat Oshoala i Laia Codina. Totes tres futbolistes ja han rebut l’alta mèdica i estaran disponibles per entrar en la llista de convocades de Giráldez per al debut de lliga d’aquest diumenge contra el Llevant Les Planes (18 h). Mapi León ahir ja es va entrenar amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)