L’1x1 del Bayern-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
superat
Les dues primeres rematades del Bayern les va resoldre a la perfecció, sobretot un xut llunyà de Goretzka. Va dubtar en la sortida del córner que va acabar en el primer gol local. En el 2-0, no va poder fer-hi res.
KOUNDÉ (90’)
creixent
El francès va anar de menys a més. Va començar més tou que la resta de la línia defensiva, però va anar guanyant seguretat a mesura que passaven els minuts. No va poder arribar a temps en l’acció del 2-0.
araujo (90’)
exigit
L’uruguaià continua patint amb la pilota als peus i va errar en la sortida. En general, va mostrar-se segur en defensa, sobretot en el primer temps. Com la resta de companys, va estar poc contundent en l’acció del 2-0.
CHRISTENSEN (70’)
segur
Dos partits de Champions i dues titularitats. Va mostrar-se segur, sobretot en la primera part. Va estar especialment bé en el joc aeri, anticipant-se en diverses accions i rebutjant centrades. Va trencar línies en la sortida.
MARCOS ALONSO (90’)
SORPRESA
Va ser la gran novetat en l’onze titular de Xavi i va respondre de meravella. Només havia jugat 15 minuts a Cadis, però el lateral va fer una primera part impecable en defensa. Va perdre la marca de Lucas en el primer gol.
BUSQUETS (80’)
treballador
La primera part del capità en defensa va ser molt bona, recuperant nombroses pilotes. Va patir en els mals moments del Barça, quan el Bayern va fer els dos gols. Poc contundent en l’acció del 2-0. Va ser substituït per Kessie.
gavi (61’)
OMNIPRESENT
Va aparèixer per tot arreu, tant en defensa com en atac. El migcampista va ser el primer a aplicar-se en la pressió i va recuperar més d’una pilota de mèrit. També va provar sort amb un xut des de la frontal que va sortir desviat.
pedri (90’)
lúcid
El canari es va divertir a l’Allianz. Com és habitual en ell, no es va posar nerviós amb la pilota als peus i va guiar les accions atacants del Barça. Bé també en defensa. Va estar a prop del gol en dues ocasions clares. Va acabar fos.
DEMBÉLÉ (80’)
DEsentonat
No va ser el millor dia del francès. Va provar diversos regats en zones compromeses que van generar contraatacs perillosos del Bayern. No li va sortir pràcticament res. Millor en defensa, aplicat en algunes accions, que no pas en atac.
LEWANDOWSKI (90’)
frustrat
El retorn del polonès a Munic no va ser el somiat. El davanter blaugrana va perdonar una acció clara davant Neuer, que minuts després va treure-li el gol en una rematada de cap. Molt ben marcat pels defenses rivals.
RAPHINHA (61’)
aCTIU
Com la resta d’atacants del Barça, va mossegar en la pressió i va recuperar més d’una pilota prop de l’àrea rival. Atrevit en atac, va provar tres xuts des de la frontal que van sortir fora per poc, sobretot en l’inici de la segona part.
DE JONG (29’)
pausa
Va entrar amb el 2-0 per intentar tenir més pilota i calmar l’embranzida local. Bé en defensa i trencant línies en atac.
FERRAN (29’)
mòbil
El valencià va generar espais interessants als companys i es va oferir. Va vorejar el gol en un remat que va acabar en córner.