Barça

Amor al Barça fins al 2026

Renovat. El club fa oficial l’ampliació del contracte de Gavi, que acabava a finals de temporada, una peça clau en el present i el futur blaugrana

Carpeta tancada. Gavi continuarà al Barça fins al 30 de juny del 2026, com a mínim. La seva renovació era una de les prioritats, ja que acabava contracte l’any vinent. El club hi treballava des de feia temps i ara, per fi, ha pogut oficialitzar-la. Els problemes econòmics de l’entitat, amb la massa salarial com a gran maldecap, també van condicionar aquest acord. Un cop tancat el mercat i amb els deures fets, el Barça i Gavi han anunciat que el seu vincle encara durarà quatre anys. A més, el futbolista de Los Palacios formarà part del selecte grup de la clàusula dels 1.000 milions d’euros, del qual ja formen part Pedri, Araujo, Ansu Fati i Ferran Torres. Una xifra prohibitiva per espantar aquells clubs que se’l vulguin emportar de Barcelona.

El Barça s’assegura així la continuïtat d’un jugador de present i, sobretot, de futur. Un migcampista de només 18 anys que tot just va debutar l’agost de l’any passat i que 365 dies després ja és una peça clau en els esquemes de Xavi Hernández. De fet, ha estat titular en sis dels set partits oficials d’aquesta temporada.

La seva ha estat una irrupció poques vegades vista en el món del futbol, també a la selecció espanyola, on Luis Enrique ha confiat en ell des de bon principi. Descarat, amb personalitat, entrega i talent, Gavi s’ha guanyat el cor de tota l’afició barcelonista. Al club blaugrana des dels onze anys –temporada 2015/2016–, ell també ha demostrat aquest amor al Barça sobre la gespa, amb celebracions de gol icòniques petonejant l’escut.

Avui, la signatura

Aquesta tarda tindrà lloc l’acte de renovació de Gavi amb el FC Barcelona. Serà a l’Spotify Camp Nou i obert al públic. A les 17 h s’obriran les portes i a les 18 h firmarà públicament el seu nou contracte acompanyat del president de l’entitat, Joan Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)