Barça

El nou Dembélé també convenç Deschamps

Nations League. El tècnic francès torna a comptar amb l’extrem blaugrana per a les dues darreres dates de selecció abans del mundial

Didier Deschamps va fer pública ahir la llista dels 23 jugadors francesos seleccionats per jugar les darreres dues jornades de la Nations League i una de les grans novetats va ser el retorn d’Ousmane Dembélé a la convocatòria. Aquesta picada d’ullet a l’extrem blaugrana és una mostra més del creixement que està experimentant el mosquit en els terrenys de joc des d’inicis d’any i, sobretot, des del començament de l’actual temporada. Una evolució que també ha observat Deschamps i que ha acabat convencent-lo per tornar a cridar Dembélé per a la selecció francesa.

El davanter del Barça fa més d’un any que no vesteix la samarreta bleu, concretament des de la passada Eurocopa de 2021. L’últim partit que va disputar va ser contra Hongria a la fase de grups, quan el tècnic francès va fer entrar Dembélé en el minut 57 en un moment en què França perdia per 1 a 0. En menys de mitja hora el mosquit es va haver de retirar, després de rebre un fort cop al genoll. La lesió va ser més greu del que inicialment s’esperava i Dembélé es va veure obligat a abandonar la competició i, encara pitjor, va estar mesos de baixa.

Aquesta convocatòria, en la qual també ha entrat Jules Kounde, és la darrera abans del mundial de Qatar, on els bleu defensaran la corona. Per primera vegada, la FIFA autoritza les seleccions a ampliar la llista fins a 26 futbolistes, per tant, més endavant encara podrien haver-hi sorpreses. Tot indica que si Dembélé segueix per aquest camí, estarà present el 22 de novembre a l’estadi Al Janoub per viure en primera persona el debut de França contra Austràlia.

A la Nations League, la selecció francesa és, a hores d’ara, última de grup amb només dos punts, ja que va perdre contra Dinamarca i contra Croàcia a casa i va empatar davant Àustria i davant Croàcia a la ciutat d’Split. França disputarà les darreres jornades del torneig el pròxim dia 22 contra Àustria a l’estadi de Saint-Denis i el dia 25 contra Dinamarca a la capital, Copenhaguen. La selecció francesa depèn de si mateixa i del que facin la resta de rivals de grup per evitar baixar a la lliga B.

ANTERIOR CRIDA

Dembélé no vesteix de ‘bleu’ des de l’Eurocopa del 2021, de la qual va sortir lesionat

Didier bromeja del cas Griezmann

P.M.

El seleccionador francès va opinar sobre la situació surrealista que viu Antoine Griezmann a l’Atlético de Madrid durant la roda de premsa posterior a la presentació de la llista de convocats. “Almenys no està cansat!”, va assenyalar Deschamps en to de broma. “Malgrat el temps que li concedeixen, continua sent un jugador important i decisiu per al seu club”, va dir més seriós, sense amagar que la situació l’amoïna perquè “fa temps que no juga un partit sencer i aspira a més”. El tècnic també va destacar que s’està “adaptant a aquesta situació contractual que preocupa els clubs i els jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)