Barça

Que comenci a rodar

Lliga Femenina. El Barça dona el tret de sortida a la lliga d’aquest any enfrontant-se al Granadilla Tenerife a l’estadi Johan Cruyff (12 h)

Ja ha arribat el dia en què la pilota començarà a rodar. Després que se suspengués la primera jornada per una vaga de l’equip arbitral, en què reclamaven una millora de les seves condicions laborals, avui arrenca la lliga amb la disputa dels enfrontaments de la segona jornada. Així doncs, el Barça, en comptes de debutar contra el Llevant-les Planes, ho farà contra el Granadilla Tenerife, un rival que porta molt bons rècords a les blaugrana. Fa dos anys, el conjunt català va proclamar-se de manera matemàtica campió de lliga cinc partits abans que acabés la competició gràcies al triomf que van aconseguir contra el Tenerife per 0 a 1, i a l’ensopegada del Llevant contra l’Espanyol (1-1). A més, l’equip tinerfeny va ser precisament l’últim rival de la pretemporada amb motiu del Trofeu Teide. El resultat va ser d’empat a un, i les culers van guanyar en els penals.

Per a aquest duel, Clàudia Pina i Salma Paralluelo seran baixa per molèsties diverses. Aitana Bonmatí tampoc podrà jugar per una sanció que arrossega del curs passat.

L’altre equip català, el Llevant-les Planes, s’estrenarà contra el Betis.

Barça-Tenerife Avui, 12h
Alavés-Madrid CFF Avui, 12h
Madrid-València Avui, 16h
R. Sociedad-Vila-real Avui, 16h
Sevilla-Atlético Avui, 18h
Alhama-Llevant Demà, 12h
Athletic-Huelva Demà, 12h
Betis-Llev.-les Planes Demà, 18h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)