Barça

L’1x1 del Barça-Elx

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
aVORRIT
En noranta minuts, l’Elx només va xutar una vegada a porteria, a les acaballes del partit. L’alemany no va tenir gens de feina i va viure una de les jornades més tranquil·les que es recorden en els últims temps.
KOUNDÉ (90’)
VERSÀTIL
Va sortir d’inici encarregat de cobrir la banda dreta en la idea insistent de Xavi d’utilitzar-lo com a lateral. Amb l’entrada de Bellerín en substitució d’Eric, el francès va passar a ocupar el centre de la defensa.
ARAUJO (90’)
DESCANSAT
L’uruguaià va tenir un dia plàcid, ja que l’Elx no va provocar cap situació de risc en què hagués d’intervenir a correcuita, degut a la inferioritat numèrica. Va estar a punt de marcar un gol de xilena, però se’n va anar alt per poc.
ERIC GARCÍA (59’)
INTUÏTIU
S’està convertint en el líder d’una defensa sòlida, gràcies a les bones intervencions que fa a l’hora de tallar les jugades contràries i també per la seva habilitat de treure la pilota jugada des del darrere.
BALDE (90’)
PROTAGONISTA
Amb tota probabilitat, el millor partit del lateral fins ara. Va ser l’amo del carril esquerre amb la seva rapidesa i visió de joc. Va servir el primer gol amb una molt bona passada a Lewandowski i poc després, va fer l’assistència a Depay.
DE JONG (90’)
REPARTIDOR
Va tornar a ocupar la posició de pivot en què se sent més còmode. Va baixar a ajudar en defensa i també va mostrar la seva capacitat ofensiva amb dos xuts a porta. Vol que Xavi confiï en ell com a recanvi de Busquets.
KESSIÉ (45’)
ARRISCAT
De miracle no va acabar expulsat. En el minut 4 va veure la groga per un cop de colze a la cara de Boyé, i al 27 l’àrbitre li va perdonar la segona cartolina per un altre cop a la cara a John. Xavi el va substituir al descans per minimitzar riscos.
PEDRI (90’)
brillant
Llàstima del fora de joc en el seu gol per arrodonir una altra actuació de primera. El canari va portar el joc d’atac fent passades a tots els companys, també de taló, a més d’una vaselina a Ansu Fati.
DEMBÉLÉ (59’)
VELOÇ
Ràpid de cames i de ment, tot i haver dormit poc la nit anterior, ja que va ser pare per primera vegada. És el jugador que més ocasions de perill crea a la lliga i ahir en va protagonitzar nou a l’àrea rival amb sis centrades.
DEPAY (59’)
REIVINDICATIU
El neerlandès va donar motius a Xavi perquè compti més amb ell. Memphis va estar molt participatiu, sobretot en la primera part, en què es va poder estrenar com a golejador aquesta temporada amb un gol amb gir inclòs.
LEWANDOWSKI (72’)
PRÀCTIC
No va tenir una gran incidència en el joc, però estava on calia estar en el moment adequat. En el 14’ va provocar l’expulsió de Verdú, que va capgirar el guió del partit, va obrir el marcador i va marcar també a l’inici de la segona part.
GAVI (45’)
CALMANT
La seva entrada va aportar tranquil·litat a l’equip i va lluitar per totes les pilotes mostrant per què era imprescindible la renovació.
ansu (31’)
CREIXENT
No va ser titular, però va deixar palesa la seva evolució quan va aparèixer al terreny de joc. Encara ha de recuperar velocitat.
raphinha (31’)
ATREVIT
Va intentar tot el que va poder per la banda i un xut seu va sortir gairebé fregant el travesser.
BELLERÍN (31’)
IL·LUSIONAT
Va apoderar-se de la banda pujant a l’atac i estant atent també a les tasques defensives.
FERRAN (18’)
PREDISPOSAT
Va tenir el difícil paper de fer de Lewandowski i va tenir una bona oportunitat de marcar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)