Barça

El Barça empata contra l’Inter i queda virtualment eliminat de la Champions(3-3)

Avui el Barça no podia perdre si volia continuar amb opcions de passar als vuitens de final de la Champions. No ha perdut, però sí que ha empatat, i queda virtualment eliminat de la competició a l’espera dels resultats que es produeixin en les dues últimes jornades de la fase de grups. L’Inter ha sabut aprofitar els errors dels blaugrana per emportar-se un punt (3-3) en un Spotify Camp Nou ple a vessar, amb 92.302 espectadors, la millor entrada de la temporada.

El Barça ha estat el que ha dominat els primers compassos del matx, fent-se amb la possessió de la pilota i construint a camp rival. A més, han sortit amb un gran ritme, recuperant pilotes, sent intensos en els duels i concretant les ocasions. La primera més clara per part dels blaugrana ha arribat en el minut 8 amb una rematada de cap de Lewandowski que l’ha tret sota pals Mkhitaryan. En la següent jugada, Raphinha ho ha provat amb un xut amb rosca. Tot i això, l’Inter no ha renunciat a atacar i ha aprofitat les imprecisions dels locals per arribar amb perill a la porteria rival. En el quart d’hora de joc, miraculosament l’Inter no s’ha avançat en el marcador. Calhanoglu ha fet una gran passada a Dzeko, i aquest ha xutat al travesser i la pilota, per centímetres, no ha entrat dins la porteria. En el 28’, una pèrdua del Barça en un córner ha concedit una altra ocasió massa clara de gol. Aquest cop ha estat Dumfries el que ha xutat i Ter Stegen ha aturat la pilota amb el cos. El Barça no ha parat d’intentar-ho, i Marcos Alonso primer, i Sergi Roberto després, no s’ho han pensat dos cops i han xutat des de la frontal sense encert. En el 35’, amb una gran jugada col·lectiva, l’ha tingut Raphinha després d’una gran passada de Lewandowski al cor de l’àrea, però el brasiler ha xutat mossegat i la seva rematada ha marxat fregant el pal. A les acaballes de la primera part, Dembélé ha sortit al rescat. Raphinha, amb una gran jugada des de la banda dreta, ha passat la pilota a Sergi Roberto, i aquest ha posat l’esfèrica en l’àrea petita perquè Dembélé entrés amb tot i superés a Onana (40’). En els últims minuts, el Barça ha intentat aprofitar el desànim dels visitants per fer el segon, però finalment no ha arribat.

A la represa, gerro d’aigua freda pel Barça. En una gran errada de Piqué en el marcatge de Barella, aquest s’ha quedat sol davant Ter Stegen i no ha perdonat per empatar el partit (50’). Aquesta diana ha donat ales a l’Inter, que n’ha tingut dues de molt clares per avançar-se, però el porter alemany ha estat providencial amb grans intervencions. Amb el partit obert, els de Xavi han continuat arribant amb relativa facilitat a l’àrea contrària i han generat moltes opcions per tornar a avançar-se en el marcador. Lluny d’aconseguir-ho, una pèrdua de Sergio Busquets al mig del camp ha acabat amb el gol de Lautaro (63’). Amb aquesta segona diana, els culers han quedat moralment tocats, però no han parat d’insistir. Lewandowski ha marcat en el 70’, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. En la següent jugada, el polonès l’ha tornat a tenir amb una rematada que ha refusat Onana. Amb aquesta insistència ha arribat el premi. Lewandowski ha marcat el gol de l’empat en el 82’ després d’una centrada a l’àrea de Balde. En els últims minuts del partit, a la contra, l’Inter s’ha tornat a avançar amb un gol de Gosens (89’). Però Lewandowski ha tornat a aparèixer per empatar altre cop el matx amb una rematada de cap en el temps afegit. No hi ha hagut temps per més. Ara només queda esperar un miracle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)