Barça

L’1x1 del Barça- Inter

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
VENUT
Tot i encaixar tres gols, en els quals no va poder fer res, va protagonitzat una gran actuació. El sentinella va sostenir l’equip en diversos instants de l’enfrontament amb bones aturades, quatre de les quals de molt nivell.
SERGI ROBERTO (72’)
MIG
Va ser fals lateral dret. Quan l’equip defensava sí que ocupava la banda dreta de la línia defensiva, però quan tenia la pilota, anava cap a dins i era un interior més. Va rebre alguna pilota interessant i va assistir Dembélé en l’1-0.
ERIC GARCÍA (90’)
MARCAT
Va fer moltíssimes coses bé, en unes circumstàncies perilloses, ja que li va tocar defensar moltes situacions en igualtat amb el rival i molt d’espai a l’esquena, però en l’acció del 1-2 Lautaro el va retratar.
PIQUÉ (90’)
DISPERS
Va estar molt incòmode, en un context de partit en què va haver de defensar molts metres al seu darrere, i fatal en dos dels tres gols encaixats; en l’1-1 va deixar passar la pilota descuidant l’esquena i en el 2-3 va arrencar a córrer tard cap enrere.
ALONSO (90’)
DESAPROFITAT
En atac no va ser transcendent, ja que va actuar de tercer central quan l’equip tenia la pilota i no es va incorporar amb gaire assiduïtat. No va tancar, ni tampoc va seguir Barella en l’acció de l’1-1.
BUSQUETs (64’)
DESAFINAT
Amb pilota va estar força espès, amb alguna pèrdua impròpia d’ell, com la que va acabar en el contraatac de l’1-2. Abans havia perdut la marca de Dzeko en una pilota aturada que va acabar amb un xut al travesser del bosnià.
gavi (82’)
GUERRER
Com sempre, pur desplegament fent quilòmetres, pressionant, xocant i disputant duels. Amb pilota va tenir poc impacte, ja que ve rebre la majoria de pilotes molt escorat a l’esquerra, en zones poc sensibles.
pedri (90’)
MITJAPUNTA
Quan l’equip tenia la possessió, va situar-se en una posició més centrada del que acostuma, i va ser capaç de participar i controlar diverses vegades en posicions rellevants. No va estar afinat, però, a l’hora de finalitzar les accions.
raphinha (64’)
substituït
Estava sent un dels més destacats de l’equip abans de ser substituït. A la banda dreta de l’atac, on rendeix millor, va desequilibrar, va xutar, va pressionar i, també, fruit d’aquesta entrega, va generar l’1-0.
lewandowski (90’)
aRIET
No va poder fer més per sostenir l’equip amb vida a Europa. Va tenir diverses oportunitats de rematada en què no va encertar, abans de marcar un doblet que va donar esperances als blaugrana. El segon, el 3-3, un golàs brutal.
dembélé (90’)
GENuÍ
El seu partit va ser marca de la casa; va intercalar bones accions amb altres de molt dolentes. Va marcar l’1-0, va generar diverses situacions de perill, però també va estar fatal en d’altres a l’hora de decidir.
DE JONG (26’)
FRESC
Des del pivot defensiu, va accelerar diversos atacs conduint per guanyar terreny.
ANSU FATI (26’)
PRESENT
A l’esquerra, va entrar força en joc i va rebre dins l’àrea, però no va aconseguir acabar les jugades bé.
BALDE (18’)
CAMES
Va entrar en el carril esquerre per aportar un pèl més d’energia i cames per la banda.
KESSIE(18’)
ESPÈS
Va ocupar el fals lateral de Roberto, i va estar molt poc fi amb la pilota als peus.
FERRAN (8’)
LLUITADOR
Amb l’equip a la desesperada, va situar-se en punta, junt amb Lewy, sense gaire incidència.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)