Barça

L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
Batut
En l’acció de l’1-0 va poder aturar una primera rematada de Vinicius però en la segona de Benzema poc hi va poder fer. En el 2-0 la posició de Valverde era òptima i de cara, i en el penal va arribar a tocar el xut de Rodrigo.
Sergi Roberto (90’)
Insípid
Va estar més pendent de les arribades de Vinicius que no pas d’atacar i generar ocasions. També és normal, ja que el brasiler exigeix molt als seus marcadors, però la incidència en el joc va ser baixa tret d’una ocasió amb el cap (87’).
Kounde (90’)
Impotent
Va voler demostrar que s’ha recuperat de la lesió que es va fer amb França i realment no se’l va veure faltat de ritme. Això sí, quan devia agafar la temperatura l’equip ja perdia per 2-0 i, com la resta de companys, va anar a remolc.
Eric Garcia (90’)
fotografiat
No té tota la sort de cara, ja que en moltes accions en què és superior a l’adversari, un rebot o una última mala decisió el fa restar. La culminació del partit va ser el penal en contra que li van xiular quan l’equip buscava l’empat.
Balde (60’)
apagat
Cap dels laterals va poder ser profund perquè no s’hi van atrevir ni tampoc van poder imposar-se físicament. L’esquerrà va trencar el fora de joc en l’1-0 i va acabar substituït per Alba sense exigir mai a Valverde ni Mendy.
Busquets (60’)
assenyalat
En un context en què el rival et supera físicament, intensament i també moralment, el joc de Busquets pateix. Si a més el de Badia està tou, l’equip ja es desmunta i no sap a què jugar. Kroos se’l va menjar, i això preocupa.
De Jong (90’)
erràtic
Després del 2-0 va conduir una contra però, com passa massa habitualment, no va decidir bé quan tenia molts companys a dins de l’àrea. L’holandès va fallar passades que van generar transicions del Madrid, cosa que fa més mal.
Pedri (83’)
opac
El trivot del Madrid el va encerclar i el va frenar molt bé, fet que el va obligar a donar més passades en horitzontal (o cap enrere) que en vertical per buscar uns companys que van tirar poques desmarcades i van estar massa estàtics.
Raphinha (60’)
substituït
En la primera aparició o opció de trepitjar l’àrea va generar perill fent una centrada que ni De Jong ni Lewandowski van aprofitar. La llàstima és que gairebé aquesta va ser l’única acció en què es va poder encarar a un rival.
Dembélé (73’)
fluix
Com Raphinha, no va poder forçar l’u contra u amb el seu marcador ni trobar espais de desmarcada, on més mal fa. Veient el panorama, es va anar desactivant fins que va ser substituït per un Ansu Fati força més actiu.
Lewandowski (90’)
lluitador
En el 25 va gaudir d’una ocasió immillorable (potser en fora de joc) de les que no sol fallar i hauria pogut canviar-ho tot. El polonès va barallar-se amb Alaba i Militão sense el premi del gol però amb un rendiment força bo.
Gavi (30’)
intens
És l’adjectiu que millor el defineix sempre, però ahir encara més. Es va encarar amb tothom i va recuperar la pilota en l’inici del 2-1.
Ferran (30’)
Va ser l’autor del gol blaugrana en una jugada en què va guanyar la partida a Mendy i era al lloc on tocava. No va atrevir-se a encarar-se.
Alba (30’)
estèril
Va sortir per donar oxigen a la banda esquerra i va aportar caràcter tot i que sense incidir.
Ansu Fati (17’)
brillant
Va fer la centrada del 2-1 i va gaudir d’una ocasió per fer el 2-2 en una bona rematada acrobàtica.
Kessié (7’)
Inèdit
Buscant la desesperada, Xavi va apostar per injectar múscul per tenir cames i tornar enrere.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)