Barça

Retrets a l’àrbitre

Acta. Sánchez Martínez va deixar escrit que després del partit el president del Barça va baixar als vestidors per demanar explicacions

Molts culers es van sentir ahir perjudicats per l’actuació arbitral durant el clàssic jugat al Santiago Bernabéu. Un d’ells va ser el mateix president del FC Barcelona, Joan Laporta, que va voler aprofitar el seu accés als vestidors per reclamar directament al trio d’àrbitres algunes de les decisions que havien pres. Laporta va baixar al vestidor dels col·legiats un cop acabat l’enfrontament per demanar explicacions “de forma reiterada” sobre el possible penal no revisat de Carvajal a Lewandowski i per criticar la decisió d’assenyalar pena màxima a Eric Garcia per haver trepitjat Rodrygo. Així ho va deixar palès Sánchez Martínez a l’acta del partit, recalcant que el president “va ser convidat a abandonar el vestidor arbitral, sense més incidències”. D’altra banda, el director esportiu Jordi Cruyff també va parlar de la jugada polèmica entre el defensor blanc i el davanter polonès opinant: “El més normal és que almenys l’àrbitre es miri la jugada. Ens sorprèn, però que no serveixi d’excusa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)