Barça

Sense Alèxia, doble repte

UEFA Women’s Champions League. El Barça inicia avui contra el Benfica el llarg camí cap a la final d’Eindhoven sense l’actual Pilota d’Or

Nit de futbol europeu al Johan. Torna la Champions. Aperitiu suculent contra el Benfica per anar fent boca (21 h, DAZN). El plat principal i les postres seran els dos partits al Camp Nou contra el Bayern de Munic i el Rosengard.

El Barça inicia avui la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League contra un Benfica que ha superat en les eliminatòries prèvies el Hajvalia (9-0), el Twente (1-2) i el Rangers (2-3 i 2-1), amb dos gols en la pròrroga en el partit decisiu contra les escoceses. Jessica Silva, amb un gol en el minut 119, va evitar els penals en l’últim sospir i va situar el conjunt portuguès de nou entre els 16 millors equips d’Europa. La temporada passada el Benfica va quedar enquadrat en el grup de l’Olympique de Lió i el Bayern. Ara repeteix en el grup D amb el Bayern i canvia el campió de l’any passat per l’altre finalista, un Barça que després del desencís de Torí confia ser el 4 de juny a Eindhoven i jugar la seva quarta final en els darrers cinc anys. Repte majúscul sense Alèxia.

Aquesta és la segona participació del Benfica en la màxima competició continental, la segona de forma consecutiva. És un equip tendre amb una projecció meteòrica. Des del 2018 ha aconseguit un ascens a la primera divisió de portugal, dues lligues, una copa i dues participacions europees, amb Pauleta (25 anys) com a única representat espanyola i fixa en la posició de mig.

Jonatan Giráldez tindrà les baixes de Paños, Cata, Jana, Paralluelo i Bruna en el debut.

Homenatge a Alèxia

Alèxia Putellas oferirà avui a l’afició la Pilota d’Or guanyada dilluns a París. Demà repetirà al Camp Nou en el Barça-Vila-real. Gavi i Lewandowski també oferiran el trofeu Kopa i el trofeu Gerd Müller.

LA PRÈVIA

No tenim cap trauma per la final perduda a Torí. Seguim creixent cada dia com a equip
Jonatan Giráldez
TÈCNIC DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)