Barça

“No és moment de rendir-se”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Al tècnic del Barça res li fa perdre l’optimisme de què fa gala gairebé cada vegada que parla, ni tan sols la setmana tràgica, en un mes d’octubre, que acaba de viure el barcelonisme: “Els últims resultats no em frenaran ni em detindran”, va deixar anar Xavi durant la roda de premsa que va oferir ahir a la ciutat esportiva per parlar sobre el partit contra el Vila-real, i això que va reconèixer tenir el mòbil ple de missatges de gent donant-li ànims –“Sembla que s’hagi mort un familiar”–. L’entrenador vol “afrontar els problemes buscant solucions i si no es guanya ni s’aconsegueixen els objectius, doncs hi haurà conseqüències, com va dir el president”, va explicar el terrassenc, “i vindrà un altre entrenador”, va sentenciar.

Un dels remeis el posarà aquest vespre presentant, possiblement, una alineació fins ara inèdita, si més no de sortida, uns canvis “per refrescar l’equip, ja que hi ha molts jugadors que porten fatiga acumulada”. Un cansament que en cap cas és mental, ja que els ànims dels futbolistes “estan molt bé”. “Ens va anar bé el dia de descans per desconnectar de tot el soroll.” Xavi Hernández és conscient que perquè no torni a haver-hi interferències, “cal canviar la dinàmica i això es fa entrenant bé, creant ocasions, guanyant i aconseguint els tres punts”, però sempre seguint l’ADN del Barça: “Nosaltres juguem a ser protagonistes del partit, amb la defensa avançada, la línia alta... aquesta és la meva idea i model de joc. Si continuem insistint, acabarà sortint, per això hem de seguir creient.” I és que l’entrenador confessa: “Només conec aquest camí cap a l’èxit”.

El tècnic posarà a prova el seu esquema novament al Camp Nou contra el Vila-real, “

un dels oponents més complicats de la lliga”. “M’agrada molt com juga i li tinc molta admiració perquè és un rival camaleònic, que pot defensar en diferents blocs”, va confessar Xavi, i hi va afegir que “Emery és un grandíssim entrenador, que treballa molt bé l’aspecte tàctic i el físic”. Tot i les virtuts del contrincant, l’entrenador creu que l’afició no s’ha de preocupar: “No és el moment d’abaixar els braços perquè anem segons a la lliga, a només tres punts del líder.” Per altra banda, Xavi va felicitar els blaugrana premiats en la gala de la Pilota d’Or i va valorar que “aquests premis signifiquen que el Barça és viu, tot i no tenir resultats extraordinaris”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)