Barça

L’1x1 del Barça- Athletic

Per Carles González

TER STEGEn (90’)
TRANQUIL
No va tenir gaire feina a l’hora d’aturar, sí que, en canvi, en va tenir més amb els peus, en la sortida de pilota, funció en la qual va estar bé si traiem una acció al final en què Raúl García li va pispar la cartera i gairebé acaba en gol.
SERGI ROBERTO (85’)
INFLUENT
Va controlar el seu carril, va protagonitzar múltiples incorporacions, i una d’elles va acabar en gol seu, a passada de Dembélé. Just al final, en una gran acció defensiva, es va fer mal a l’espatlla i no va poder acabar el partit.
KOUNDE (62’)
aSSEGURANÇA
Amb ell al camp, l’equip es pot permetre coses que sense ell no podria. A camp obert, per exemple, se sent comodíssim, cosa que va tornar a palesar i no va tenir ni un problema amb Iñaki Williams, tot un especialista en situacions d’aquest estil.
ERIC (90’)
SOLVENT
Va mesclar de meravella amb Kounde i després amb Marcos Alonso, amb els quals va lligar bé la punta d’atac visitant i va estar impecable en defensa. Seguríssim i precís en la passada i en la sortida de pilota.
BALDE (90’)
PERFECTE
Ni una pega se li pot posar a la seva actuació. Va lligar un dels extrems més punyents de la lliga, Nico Williams, i va deixar algun detall de qualitat en la sortida de pilota i també es va incorporar amb sentit diverses vegades.
BUSQUETS (90’)
CÒMODE
El context de partit el va acompanyar i va protagonitzar una notable actuació. Bé en la pressió i també en la sortida de pilota i la creació, va estar especialment encertat en els canvis d’orientació.
DE JONG (90’)
CREIXENT
Cada cop més afinat, després d’un inici de curs en què no va tenir tanta participació. Com a interior esquerre, va estar segur en la passada, va tenir impacte en la sortida de pilota i també va fer alguna conducció per arribar a dalt.
GAVI (34’)
aCCIDENTAT
Va haver-se de retirar del partit prematurament per un xoc amb dos futbolistes de l’Athletic del qual no va poder-se recuperar. Abans, com a interior, havia aportat presència a la medul·lar i va ser un gran actiu en la pressió.
DEMBÉLÉ (77’)
ENCÈS
Ahir va sortir de cara i va tenir un gran impacte en el partit. Primer va mostrar el camí del triomf amb un gol de cap i després va repartir les tres assistències de les tres dianes restants que van completar la golejada.
LEWANDOWSKI (62’)
aRTISTA
És absolutament transcendent a prop de la porteria rival. Va assistir Dembélé amb una gran centrada en l’1-0 i va sentenciar marcant el 3-0, amb una altra maniobra formidable dins l’àrea. Acumula ja 12 dianes a la lliga.
PEDRI (62’)
EXTREM
Va partir d’una posició en què en el Barça no havia actuat, escorat a la banda esquerra, de fals extrem. Va tenir pes en la sortida i la creació, ja que es ficava cap a dins a ajudar, però en aquesta posició està desaprofitat.
KESSIÉ (56’)
RELLEU
Va entrar d’interior i va protagonitzar un parell d’arribades que va finalitzar malament. Va acabar de lateral dret.
ANSU (28’)
DESAFINAT
Va tenir un parell d’accions interessants prop de l’àrea però en una va xutar als núvols i en l’altra va fallar en el control.
ALONSO (28’)
CENTRAL
Lateral en origen, un altre cop va jugar a l’eix de la defensa i ho va fer de manera més que correcta.
FERRAN (28’)
CONFIAT
Es va situar de davanter centre i va tenir dues grans ocasions i en va ficar una. Va creixent.
PABLO T. (13’)
DEBUTANT
Va tenir l’última estona per fer l’estrena en la lliga i disputar minuts a primera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)