Barça

La mirada posada a Milà

Inter-Pilsen. Abans del duel a l’estadi, el conjunt culer sabrà si està eliminat o continua amb possibilitats en la competició. La plantilla veurà el matx als vestidors

Abans d’enfrontar-se amb el Bayern, el Barça juga un altre partit, l’Inter-Viktoria Pilsen, que es disputa abans (18.45 h) que el del Camp Nou (21 h). Res tindrà sentit per als blaugrana si el conjunt neroazzurro no ensopega –perd o empata– contra l’equip txec, i és per això que tota la plantilla mirarà el matx del Giuseppe Meazza als vestidors. El Barça, doncs, necessita que el Viktoria Pilsen esgarrapi alguna cosa de Milà per continuar viu a Europa, cosa que no és fàcil d’imaginar, ja que el conjunt que entrena Michal Bílek no ha aconseguit encara puntuar en aquesta Champions i té un bagatge de setze gols en contra i tres a favor en quatre jornades. No obstant això, encara conserva possibilitats de classificar-se per a l’Europa League, ja que, si supera l’Inter, podria arribar a l’últim partit contra els culers amb possibilitats de ser tercers de grup. “Els jugadors no hi perden el cap. Sabem que serà extremament difícil, però no hi tenim res a perdre. Si entrem bé, crec que podem fer un bon partit”, va asseverar Bílek en la prèvia.

L’Inter, en canvi, s’ho assegura tot amb una victòria: els tres punts el situarien matemàticament als vuitens de final. “Guanyar és important, fins ara hem fet partits excel·lents. Superar el grup seria una gran satisfacció per al club, és una gran oportunitat contra un equip fort”, va manifestar l’entrenador, Simone Inzaghi, que podrà disposar de Romelu Lukaku, que ha estat dos mesos fora dels terrenys de joc a causa d’una lesió muscular a la cuixa esquerra.

7 Partits guanyats 10

0 Partits empatats 2

4 Partits perduts 0

22 Gols a favor 26

17 Gols en contra 8

OPCIÓ 1
L’Inter empata amb el Pilsen i amb el Bayern. El Barça guanya el Bayern i el Pilsen.
OPCIÓ 2
L’Inter empata amb el Pilsen i perd amb el Bayern. El Barça guanya el Bayern i el Pilsen.
OPCIÓ 3
L’Inter perd contra el Pilsen i el Bayern. El Barça guanya el Bayern i el Pilsen.
OPCIÓ 4
L’Inter perd amb el Pilsen i empata amb el Bayern. El Barça guanya el Bayern i el Pilsen.
OPCIÓ 5
L’Inter perd amb el Pilsen i el Bayern. El Barça guanya contra el Bayern i empata amb el Pilsen.
OPCIÓ 6
L’Inter perd amb el Pilsen i el Bayern. El Barça empata amb el Bayern i guanya contra el Pilsen.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)