Barça

Enèsima lesió muscular

Kessie. L’ivorià té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra i no tornarà fins després del mundial. És el vuitè culer amb una afecció així aquest curs

El comprimit calendari d’aquest curs, a causa del mundial, està passant factura al Barça. I és que les lesions musculars s’estan succeint entre els futbolistes culers darrerament, i Franck Kessie ha estat l’última víctima. Dimarts, al feu del Viktoria Pilsen, l’ivorià es va fer una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra que el mantindrà fins més enllà del mundial fora dels terrenys de joc. El jugador, que no disputarà la copa del món perquè la Costa d’Ivori no s’ha classificat per a la cita, serà, però, baixa segura en els partits previs a l’aturada pel mundial, contra l’Almeria al Camp Nou (diumenge, 21 h) i contra l’Osasuna a El Sadar (dimarts 8, 21.30 h). Podria tornar l’últim cap de setmana de l’any, quan el Barça torni a la competició en el derbi contra l’Espanyol.

Kessie, doncs, és el vuitè blaugrana afectat per una lesió muscular aquest curs, del qual han passat uns tres mesos. El migcampista engreixa una llista formada per Bellerín (lesió al soli de la cama esquerra ja superada), Frenkie de Jong (elongació en el semitendinós de la cuixa esquerra ja superada), Sergi Roberto (molèsties musculars ja superades, ara es recupera d’una lesió a l’espatlla), Araujo (operat d’una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta de la qual segueix recuperant-se), Memphis (lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra de la qual s’està recuperant), Kounde (primer es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que ja va superar i ara té una sobrecàrrega a la mateixa zona de la qual s’està recuperant) i Eric (sobrecàrrega a l’obturador extern del maluc esquerre de la qual s’està recuperant). Per tant, són cinc els jugadors amb lesions musculars que hi ha a la infermeria blaugrana, encara que per al matx de diumenge contra l’Almeria s’espera que Eric i Kounde puguin estar disponibles, així com Christensen, gairebé a punt després de l’esquinç al turmell dret que es va fer fa un mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)