Barça

L’1x1 de l’Osasuna-Barça

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
aRRISCAT
Va jugar amb foc en un parell d’accions amb els peus que finalment no van tenir transcendència. Sobri en les jugades en què va haver d’intervenir; es va precipitar protestant en l’acció de l’1-0, entregat abans que la pilota entrés.
BALDE (90’)
GARANTIA
A la dreta o a l’esquerra, aquest futbolista de 19 anys acabats de fer rendeix on sigui. Bé cap a dalt, tot i jugar un dia més a cama canviada, i també bé en defensa, guanyant pràcticament tots els duels en els un contra un que se li van presentar.
CHRISTENSEN (74’)
RETORNAT
De retorn a la titularitat després d’un mes lesionat, va fer un partit sobri en defensa, sense estridències, encara que amb la pilota no va estar tan bé com sempre; va triar malament en alguna sortida de pilota i no va estar fi en els desplaçaments en llarg.
MARCOS ALONSO (90’)
aeRI
Actuació solvent del carriler esquerrà, reciclat a l’eix de la defensa. Sí que és cert que amb la pilota va tenir problemes en els moments de pressió alta del rival, però també que va resoldre situacions de centrada perilloses guanyant la disputa aèria.
JORDI ALBA (90’)
CENTRADOR
De mig camp endavant continua sent un lateral diferencial, els problemes els té al darrere, encara que ahir va estar correcte. Va posar dues centrades de gol; la primera, no va servir perquè Ferran estava en fora de joc, la segona va originar el gol de Pedri.
BUSQUETS (90’)
FATAL
Molt mala versió la que va oferir el capità. Va protagonitzar diverses pèrdues de pilota temeràries prop de l’àrea, que van generar ocasions per al rival i en l’1-0 va perdre la marca en el córner de David García.
PEDRI (89’)
LÍDER
Amb l’equip en inferioritat i per sota en el resultat va mostrar personalitat i es va posar l’equip a l’espatlla. Va demanar pilotes, va mantenir-les, va fer jugar l’equip i va marcar el gol de l’empat.
DE JONG (90’)
PUNTUAL
Una magistral passada seva des de 40 metres quan el partit s’acabava va servir a Raphinha per fer el gol del triomf. Abans, el seu partit havia estat força dolent, ja que amb la pilota no havia tingut cap impacte en el joc, i sense ella, tou, tampoc.
FERRAN TORRES (78’)
AMUNT
Continua la progressió cap amunt dels últims partits. Abans de l’expulsió de Lewandowski va estar participatiu i encertat d’extrem esquerre i, després, en punta, va ser útil. Li van anul·lar un gol per fora de joc.
LEWANDOWSKI (31’)
aPARTAT
Gil Manzano el va treure del partit per doble amonestació quan només havia passat mitja hora de joc per dues faltes que, sobretot la primera, no van semblar mereixedores de targeta groga. Expulsió extremadament rigorosa.
DEMBÉLÉ (78’)
CREU
Com diu Xavi, amb ell a vegades surt cara i a vegades, creu. Ahir va ser creu. No se’n va anar ni una vegada de Juan Cruz i no va generar res amb sentit a camp rival. Sí que es va aplicar en defensa i va treballar bé el carril dret.
GAVI (26’)
NECESSARI
Va trigar a sortir al camp tot i que el partit requeria tot el que ofereix: ritme, energia, desplegament i intensitat. Ho va aportar.
RAPHINHA (12’)
DAURAT
Minuts d’or els que va jugar. Tot el que va tocar ho va fer amb sentit i, a més, va marcar un golàs de cap guanyador.
ANSU FATI (12’)
FRESC
En la punta de llança no es va amagar i va participar. Va estar a punt de marcar un golàs després d’una gran jugada individual.
CHADI RIAD (1’)
DEBUTANT
El central de 19 anys va debutar en el primer equip entrant en el temps afegit per defensar les escomeses del rival.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)