Barça

“El gest del nas el faig a Xavi, no a l’àrbitre”

Polèmica. Lewandowski va marxar expulsat contra l’Osasuna per doble groga i podria afrontar un càstig sever pel gest que va fer

Sembla que a Gil Manzano li agrada ser el protagonista dels partits del Barça i és que en 33 enfrontaments que ha dirigit, l’àrbitre extremeny ha fet fora 10 jugadors blaugrana, entre ells, cracs com Luis Suárez, Neymar i Messi, i ahir li va tocar el torn a Robert Lewandowski. Era la segona vegada que el col·legiat dirigia el polonès i si en el primer enfrontament el davanter va aconseguir marcar un gol –el de la victòria, contra el Mallorca–, Gil Manzano li va vetar qualsevol possibilitat contra l’Osasuna en decidir expulsar-lo al minut 30 per doble amonestació.

“En l’acció de la segona targeta, només vaig saltar perquè volia guanyar la pilota. Si veus el vídeo, és correcte que l’àrbitre m’ensenyés la groga, però va ser una acció normal de partit. No ho veig igual en l’acció de la primera targeta. Sigui com sigui, vaig veure dues cartolines grogues en la primera mitja hora del partit i va ser dur per a l’equip, però amb un jugador menys al terreny de joc encara vam guanyar i això és el més important”, opinava Lewandowski sobre el rigor de Gil Manzano a l’hora d’aplicar el reglament.

Quan el polonès va ser convidat a abandonar El Sadar, va tocar-se el nas fent un gest pel qual li podrien caure fins a quatre partits de sanció: “És graciós perquè la setmana passada vaig parlar amb Xavi de la possibilitat que en un futur passessin aquest tipus de situacions i justament va ser ahir quan va succeir. És clar que la falta va ser culpa meva, però jo vaig fer aquest gest a Xavi, no a l’àrbitre; aquesta és la gran diferència. Igualment, el més important és que l’equip va reaccionar molt bé, vam competir fins a l’últim minut i ens vam endur els tres punts”, va voler aclarir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)