Barça

De vacances, líder

La lliga és, en aquest primer tram, l’alegria del Barça. Amb la taca de la derrota (3-1) al Santiago Bernabéu contra el Real Madrid i l’empat (0-0) en l’estrena al Camp Nou contra el Rayo, el conjunt culer s’ha mostrat sòlid i després de 14 jornades disputades va pel bon camí. Marxa de vacances líder, amb 2 punts d’avantatge respecte del segon, el Madrid, que ahir va guanyar a casa contra el Cadis. Els blaugrana, tot i que van perdre-hi en l’enfrontament, han aconseguit seguir el ritme al conjunt blanc, protagonista d’un inici de temporada imponent amb 12 jornades seguides invicte.

A més, l’equip entrenat per Xavi s’atura amb una dosi d’autoestima important, després de la remuntada (1-2) assolida dimarts al feu de l’Osasuna en un partit que se li va complicar molt amb l’expulsió de Lewandowski en el minut 31 i anant a remolc. En una segona part en què el conjunt culer va arremangar-se i va competir com feia temps que no es veia, va aconseguir capgirar el resultat amb les dianes de Pedri i de Raphinha per acabar recollint una victòria d’aquelles que, com s’acostuma a dir, donen lligues.

LA DISTÀNCIA

El Barça és primer amb 2 punts de marge respecte al Madrid, segon
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)