Barça

La calma abans de la tempesta

Barça. L’equip, que ja està de vacances, tindrà de nou un calendari frenètic quan torni

El Barça està de vacances. El Barça o el que en queda, ja que són 16 els futbolistes de la plantilla que marxen a Qatar per disputar el mundial. El conjunt blaugrana, doncs, s’atura, per posar-s’hi a principi de desembre, quan farà una pretemporada a què s’aniran afegint els mundialistes, amb la mirada posada en la competició que tornarà amb un calendari, de nou, frenètic.

L’equip blaugrana engegarà amb el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou, un partit que, tot i que encara s’ha de confirmar, s’entreveu el 31 de desembre, i, des d’aleshores, jugarà cada tres o quatre dies durant tot el mes de gener si va passant eliminatòries de copa. I és que, després del duel contra l’Espanyol, començarà en la copa amb els setzens, que es disputaran entre setmana (4/1); després, visitarà l’Atlético (8/1) en la lliga; tot seguit, tindrà la supercopa a l’Aràbia Saudita, en què s’enfrontarà al Betis (11/1) en les semifinals, amb la final en l’horitzó; posteriorment, se les haurà de nou amb el Betis (15/1) en la lliga, a domicili; si ha passat de ronda en la copa, jugarà els vuitens (18/1); a continuació, vindrà el Getafe (22/1) a la lliga; jugarà els quarts de copa si segueix endavant (25/1), i tancarà aquest primer mes de l’any anant a Montilivi per veure’s les cares amb el Girona (29/1), en un altre derbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)