Barça

Buscant una era d’èxits

Barça. El club presenta la docusèrie que relata els dos darrers anys de l’entitat, marcats pels mals resultats, la marxa de Leo Messi, l’arribada de Xavi i els nous fitxatges, entre d’altres

En uns temps en què les sèries o els documentals anomenats inside són moda, el Barça llançarà el 28 de desembre a Amazon Prime Video una docusèrie que mostrarà els anys més convulsos de l’entitat. FC Barcelona, una nova era va viure ahir la seva première a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Un acte que va aplegar el president Joan Laporta, així com el cos tècnic i els jugadors de la primera plantilla, a excepció dels que encara continuen de vacances després del mundial. Tots són els protagonistes d’aquesta docusèrie, juntament amb d’altres que ja no formen part del club com Luis Suárez, Leo Messi i Ronald Koeman. La docusèrie recull els dos darrers anys del Barça. Des del 2-8 a Lisboa contra el Bayern de Munic fins a l’arribada dels nous fitxatges aquest passat estiu. Una època de canvis que, per a Laporta, ha de conduir, de nou, als èxits que tant enyora el club. “S’expliquen tres fets importants i destacats: la regeneració econòmica, la recuperació institucional de l’entitat i la reconstrucció del primer equip. Les palanques econòmiques han salvat el club, però els jugadors són els autèntics artífexs de la reconstrucció del primer equip. Estic convençut que vindrà una nova era esplendorosa.” El màxim mandatari blaugrana creu que els blaugrana van pel bon camí. Laporta va explicar amb un somriure: “En aquest any i nou mesos s’han pres decisions difícils, s’han renovat lideratges, s’han revertit energies negatives i s’ha patit molt, però penso que anem pel bon camí. L’equip torna a enamorar els culers. D’això es tracta, de tornar l’alegria al barcelonisme.”

La docusèrie, que consta de cinc capítols de 30 minuts, mostra imatges del dia a dia inèdites per a l’espectador. Tant Laporta com Xavi i els jugadors creuen que “agradarà”. El tècnic blaugrana és un dels grans protagonistes dels temps de canvis al club. “Es mostra el recorregut des que vam arribar com a staff. Ja ho diu el títol: una nova era. Esperem que sigui una era d’èxits”, va dir a Barça TV. És el desig dels culers: deixar enrere tot el que es mostra a la docusèrie i tornar a celebrar títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)