Barça

Un efectiu més

Continuen reintegrant-se mundialistes a les ordres de Xavi Hernández. Si dilluns van ser Jordi Alba, Busquets, Gavi, Pedri i Ferran Torres, ahir va ser el torn de Frenkie de Jong, que va tornar per entrenar-se amb el Barça i va completar la primera sessió després de les vacances un cop finalitzat el seu periple en el mundial amb els Països Baixos. Ara únicament queden per tornar el seu compatriota Memphis Depay, el brasiler Raphinha, i els dos francesos Jules Koundé i Ousmane Dembélé, que tenen permís fins a la setmana vinent.

D’aquesta manera, en l’entrenament d’ahir van participar tots els jugadors disponibles del primer equip, així com els futbolistes del filial Estanis Pedrola i Arnau Rafús, a més dels juvenils Héctor Fort, Dani Rodríguez i Lamine Yamal. Amb l’equip exempt de disputar aquesta eliminatòria de copa, juntament amb el Betis, el Real Madrid i el València, els altres que juguen la supercopa, Xavi confia a tenir la plantilla al complet per al retorn contra l’Espanyol. Això inclou Araujo, en la recta final de la recuperació de la greu lesió muscular que es va fer fa tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)