Barça

Els desitjos de Giráldez

Barça. La infermeria del conjunt blaugrana és més a prop de buidar-se. El tècnic va confirmar que Hansen tornarà al gener, mentre que Cata i Jana, renovada dijous, ja fan treball amb el grup

Les lesions han estat un maldecap per a Jonatan Giráldez des que va agafar les regnes de l’equip. Només Rolfö, Bronze i Walsh no han tingut cap tipus de lesió. Amb l’arribada del 2023, però, la infermeria començarà a buidar-se. Giráldez ja va confirmar en la prèvia del duel contra el Rosengard que la recuperació de Hansen, lesionada des del 27 d’octubre, va bé i que al gener estarà disponible. Cata i Jana, fora des del febrer, van començar dilluns a fer treball amb el grup i podrien reaparèixer al llarg dels primers mesos de l’any.

Jana va ser notícia dijous després de renovar fins al 2025. Així parlava de la lesió. “Crec que m’ha fet madurar. L’evolució ha estat bona, m’ha fet aprendre a assumir les coses, a valorar cada dia on som i a continuar fent el que més ens agrada.” Doncs ella ja és més a prop de tornar a fer el que més li agrada. Amb Emma curant-se d’una ferida, només quedaria Alèxia, que encara trigaria uns mesos a reaparèixer, però sembla que Giráldez comença a veure la llum al final del túnel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)