Barça

El primer partit d’un any ambiciós

Lliga F. El Barça arrenca el 2023 rebent el Sevilla (18.15 h) al Johan Cruyff amb la intenció de continuar invicte

Després d’un 2022 màgic i històric, i amb l’única taca de la derrota en la final de la Champions, el Barça arrenca el 2023 un altre cop amb l’ambició d’aconseguir tots els títols en joc. L’equip de Jonatan Giráldez inicia el gener amb la represa de la lliga, competició que lidera amb mà de ferro. Les blaugrana reben el Sevilla, desè classificat, al Johan Cruyff (18.15 h, DAZN) amb la intenció de continuar comptant els partits per victòries. A més, carregaria de moral un Barça que afrontarà un mes de gener atapeït amb la disputa dels vuitens de final de la copa contra l’Osasuna (dimarts 10) i de la supercopa, amb el duel de semifinals contra el Real Madrid apuntat al calendari (dijous 19) i una hipotètica final a l’horitzó. Un mes, per tant, en què les blaugrana poden aixecar el primer dels quatre títols als quals aspira aquesta temporada. Fins ara, l’equip ha fet els deures del curs amb el ple de victòries en la lliga i la primera posició del grup en la Champions.

El Barça té ben encarrilada la competició domèstica després de sumar 12 victòries en 12 partits i avui espera lligar la tretzena contra el Sevilla. “Encara no hem arribat a la nostra millor versió, però estem en un bon punt. Volem començar de la millor manera possible. Necessitem tornar a competir per agafar bones sensacions i que aquest 2023 vagi bé”, va explicar Jonatan Giráldez en la prèvia. El tècnic gallec ha convocat per a aquest partit totes les futbolistes disponibles. La gran novetat en la llista és Emma Ramírez, ja amb l’alta mèdica. En canvi, el retorn de Graham Hansen encara haurà d’esperar. Giráldez va confirmar que la noruega reapareixeria aquest mes de gener, però encara no hi ha cap data fixada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)