Barça

XAVI HERNÁNDEZ

ENTRENADOR DEL BARÇA

“Tenim il·lusió que torni la lliga. Volem competir i guanyar”

LES PARAULES DE XAVI HERNÁNDEZ

M’agrada Mateu Lahoz perquè es comunica, et diu el que sent i crec que això és positiu. Un àrbitre no pot estar nerviós
Araujo se sent molt bé, però se l’ha de frenar una mica perquè és una persona que no pot donar menys que el 100%

L’entrenador del Barça no podia amagar ahir la felicitat que sent de tornar a la rutina després de la parada mundialista: “En tenim ganes, després d’un mes i mig de no tenir competició, sobretot l’staff, ja que hem estat més parats. Tenim il·lusió de tornar a un campionat on continuem líders i volem competir i guanyar.” Això implica superar avui un Espanyol que “sempre es motiva molt el dia del derbi”, cosa que Xavi sap prou bé, no només per haver viscut desenes d’enfrontaments com a jugador, sinó també perquè justament el seu debut com a tècnic blaugrana, fa poc més d’un any, va ser contra l’equip blanc-i-blau al Camp Nou. Aquell dia, els culers van aconseguir una patida victòria per la mínima i, tot i que la situació actual del rival és ben diferent, el terrassenc destacava igualment que “tenen un gran entrenador, treballen molt bé defensivament i disposen de jugadors d’alt nivell com ara Darder i Joselu, que poden marcar diferències”, inclús va dir que “és un equip que té menys punts dels que es mereix”.

La millor notícia per al tècnic del Barça és que tota la plantilla està disponible: “Araujo ha rebut l’alta mèdica i ens acabem d’assabentar que Lewandowski també podrà jugar, ja que té la cautelar. Així que estic encantat de tenir ara aquest problema per gestionar el grup”. Ara bé, Xavi va avançar que l’uruguaià “no sortirà d’inici, si cal jugarà uns minuts, perquè ve d’una lesió llarga i necessita ritme”, encara que Araujo “se sent molt bé, volia entrenar-se i se l’ha de frenar una mica perquè és una persona que ho dona tot, no pot donar menys que el 100%”. Qui també serà present al derbi és el sempre polèmic Mateu Lahoz, per a qui Xavi té bones paraules: “A mi m’agrada perquè es comunica, et diu el que sent i crec que això és positiu. L’àrbitre és un jutge i el que no pot estar és nerviós i a Mateu nerviós se’l veu poc.”

Quan falten poques hores perquè s’obri la finestra de fitxatges d’hivern, Xavi va declarar que espera un mercat “tranquil” i és que està “content amb la plantilla que tenim, que és molt bona per poder competir pels quatre títols que queden. Espero que ningú marxi, i si no ve ningú també estaré content.” El terrassenc va voler recalcar el rendiment que ha tingut a Qatar una de les seves apostes segures, Ousmane Dembélé: “Sembla un fracàs arribar a la final i perdre-la, en altres esports seria medalla de plata. Ha estat titular sempre amb França, a molt bon nivell. Estic content amb el mundial que ha fet, ja que ha marcat diferències, ha treballat molt bé per a l’equip i està a un nivell molt alt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)