Barça

El Manchester United es reforça amb Butland pensant en el Barça

Els red evils han fet oficial avui l’arribada d’un nou porter a l’equip, l’anglès Jack Butland, qui jugarà a Old Trafford cedit pel Crystal Palace fins a final de temporada. L’acord, però, no inclou cap clàusula de compra. Butland ocuparà directament la segona plaça de porter i és que el fins ara substitut de l’espanyol, l’eslovac Martin Dubrakva, ha tornat al Newcastle. Es dona la casualitat que Butland ja sap el que és estar per darrere d’un espanyol a la porteria, ja que qui ocupa la posició de porter principal al Crystal Palace és l’ex del València, Vicente Guaita.

“Estic encantat amb el fet de ser jugador del Manchester United i tinc moltes ganes de veure com avança la temporada per a tots nosaltres. Tinc moltes ganes de conèixer l’afició”, ha expressat l’anglès en un vídeo penjat a les xarxes socials. “És una oportunitat increïble en un club increïble. Tinc moltes ganes de començar”, ha escrit al seu Twitter. Butland lluirà el dorsal 31.

El seu nou entrenador, Erik ten Hag, ha explicat durant la presentació del jugador que “cal estar preparat si alguna cosa passa amb De Gea”, una de les lliçons que va aprendre del seu pas per l’Ajax, ja que es va veure de cop amb els tres porters lesionats. “Tenim molts partits encara per davant i necessitem experiència sota els pals”, ha afegit el tècnic, un d’ells, sens dubte, és el duel de setzens de final de l’Europa League contra el Barça, que es jugarà el 16 i el 23 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)