Barça

L’1x1 del Barça- Betis

Per Carles González

TER STEGEN
DETERMINANT (120’)
El futbolista blaugrana més diferencial ahir. Va sostenir l’equip amb diverses aturades de molt de mèrit i, a més, en la tanda de penals, va aturar dues penes màximes. Ter Stegen torna a guanyar partits.
SERGI ROBERTO
TEBI (79’)
Si és cert que va protagonitzar una acció defensiva molt bona traient un gol cantat a Rodri al segon pal, la seva aportació global no va ser satisfactòria. Desafinat amb la pilota en els últims metres, va patir a l’esquena en defensa.
ARAUJO
Exuberant (120’)
És una assegurança a la rereguarda. Superior al tall i en la correcció, va lligar a la perfecció Borja Iglesias, i va haver de salvar els mobles en alguna ocasió en l’emergència. Es va animar, potser massa, en el desplaçament, ja que no és del tot precís.
KOUNDE
VERSÀTIL (120’)
La majoria del matx va jugar-lo de central, però va acabar-lo de lateral i també va disputar la pròrroga en el carril. En totes dues posicions va estar solvent, tret d’una cessió a Ter Stegen que va quedar curta i va resoldre Araujo.
JORDI ALBA
RETRATAT (79’)
No va ser la seva nit. En atac va influir poc, i en defensa les va passar de tots colors davant de Luiz Henrique, que el va superar sovint. En l’1-1, es va equivocar saltant en una zona que ja estava coberta i deixant la seva lliure per a Fekir, que va marcar.
DE JONG
INCONSTANT (63’)
Des del pivot, va mostrar coses interessants en el primer temps, associant-se i ajudant en la sortida de pilota, però en el segon va caure amb l’equip i va desaparèixer. Va protagonitzar dues pèrdues de pilota irresponsables abans de ser substituït.
GAVI
ESCÀS (96’)
Un altre dia de pura entrega, quilòmetres i no estalviar-se ni un duel, encara que amb pilota no va acabar de ser transcendent. Mai va rebre en zones interessants, per fer mal, i tampoc va estar fi. Va buscar amb insistència picar dins l’àrea sense èxit.
PEDRI
aRGUMENT (120’)
Tot canvia quan la pilota passa pels seus peus, el problema és que hi passa menys del que convindria. Va muntar el contraatac del gol de Lewandowski amb una bona passada i va marcar el penal definitiu en la tanda.
DEMBÉLÉ
IMPECABLE (63’)
A la banda esquerra va fer un partit molt útil per a l’equip. Va marxar pràcticament sempre de Ruibal, a qui va fer parar boig, i va centrar amb intenció. Va assistir Lewandowski en l’1-0. Substituït aviat per molèsties.
KESSIE
AIRE(24’)
Millor o pitjor, sempre és verinós. Un xut perillós, un gol, el 2-1, i penal en la tanda anotat.
LEWANDOWSKI
dESAFINAT (120’)
No se’l va veure gens fi, amb errades impròpies seves en rematades dins l’àrea però igualment en va endreçar tres. Una, l’1-0; una altra, el que era el 2-1 anul·lat per fora de joc, i la tercera, el penal de la tanda en què no va fallar.
RAPHINHA
INTRANSCENDEnT (86’)
Molt més volum ofensiu ha de produir el brasiler, que ahir va jugar al seu costat preferit, el dret. La millor acció que va protagonitzar va ser una centrada a Pedri que va acabar amb gol finalment invalidat per fora de joc.
FERRAN
FATAL (57’)
Completament inoperant. Tant a la dreta com a l’esquerra. S’ha de desbloquejar ja.
BUSQUETS
TOU (57’)
No estava el partit per ell i la seva entrada ho va palesar. Molt poc del capità.
ALONSO
LATERAL (41’)
Va jugar en la seva posició, la de lateral esquerre. Luiz Henrique li va crear algun problema.
CHRISTENSEN
RELLEU (41’)
Sempre compleix i ahir no va ser una excepció. Sòlid a l’eix defensiu.
ANSU
GOL (34’)
Cames fresques per a la pròrroga. Va provocar l’expulsió de Guardado i va marcar en la tanda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)