Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“És un títol important per a tot el projecte”

Mai abans Xavi Hernández havia lluït un somriure tan gran des que és entrenador del Barça. Era un somriure d’alegria, però també d’alleujament per haver destapat, per fi, el pot dels títols, però no només per ell sinó també pels jugadors: “Estic molt content perquè, des que soc aquí, treballen al cent per cent i volen guanyar. Han rebut moltes crítiques injustes i avui molts s’han alliberat, cosa que ens dona moral i confiança per treballar més tranquils.”

El tècnic blaugrana va destacar que estava “molt satisfet pel com”, ja que l’equip havia jugat “molt bé”: “Amb quatre migcampistes que han entès la superioritat, hem dominat la pilota, hem estat bé en la pressió després d’una pèrdua, també en la pressió alta, hem generat moltes ocasions de gol, hem defensat bé... Tot allò que havíem plantejat ha sortit a la perfecció.” I sobretot per la dosi de credibilitat que dona als jugadors i també a l’staff: “Els jugadors veuen que el que hem plantejat pot sortir, i de manera excel·lent. Guanyes el Madrid, que és l’actual campió de la lliga i la Champions, dominant tot el partit, en què la primera part ha estat extraordinària i molta estona de la segona ha estat molt bona.”

El terrassenc va poder complir, tal com havia dit anteriorment, l’objectiu de guanyar la supercopa, “un títol molt important per a tot el projecte i també per al barcelonisme, ja que en els últims anys n’hem vist de tots colors, i espero que aquest sigui el primer títol de molts”, va dir, però alhora alertava: “No ens podem aturar aquí. Hem de continuar treballant, madurant i insistint en el nostre model de joc, perquè encara continuem sent un equip en construcció.”

PARTIT RODÓ

“Allò que havíem plantejat ha sortit a la perfecció i estic molt satisfet amb el com”

UN PES MENYS

“Els jugadors s’han alliberat i això ens dona tranquil·litat per treballar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)