Barça

Graham Hansen renova fins al 2026

El Barça s’ha assegurat la continuïtat d’una de les jugadores essencials en el seu projecte. Caroline Graham Hansen ha renovat amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2026. La noruega acabava contracte aquesta temporada i allarga la seva vinculació amb el Barça per a tres anys més.

Hansen, de 27 anys, ha segellat la renovació aquesta tarda, acompanyada del president Joan Laporta i de Xavi Puig, directiu responsable del femení. “Estic molt contenta i orgullosa de poder continuar aquí amb l’equip i el club. Gaudiré dels anys que venen. És com una família. Soc culer, em sento com els fans i espero que ells sentin que juguem per a ells. El ‘Soy culé’ vol dir això”, ha assegurat als mitjans del club.

La noruega va arribar al Barça l’estiu del 2019 i ara mateix es troba al tram final de la recuperació d’una lesió muscular. El tècnic, Jonatan Giráldez, ja va avançar que tornaria aquest mes de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)