Barça

Una mirada al passat per a Sergi Roberto

Els orígens. El tercer capità del Barça va debutar amb el primer equip precisament contra el Ceuta, també en la copa, el 2010

El partit d’avui contra el Ceuta tindrà un regust especial per a Sergi Roberto. El de Reus va debutar amb el primer equip del Barça precisament contra el Ceuta un 10 de novembre del 2010. Va ser també en la copa, en uns setzens de final, aleshores en format d’eliminatòria amb anada i tornada, i el Barça de Guardiola va guanyar en aquell segon partit al Camp Nou per 5-1. Aquell dia van marcar Nolito, Milito, Pedro, Bojan i Messi pel Barça i Guzmán va fer el gol del Ceuta. Sergi Roberto va entrar al terreny de joc substituint Maxwell en el minut 65.

Ara, 12 anys i dos mesos després, Sergi Roberto reviurà records d’aquell debut quan trepitgi l’Alfonso Murube i torni a enfrontar-se al Ceuta més d’una dècada després d’aquell primer partit seu al Camp Nou, en què va lluir el dorsal 28 a l’esquena. Ara l’afrontarà com a tercer capità. Al llarg de tot aquest camí, Sergi Roberto ha sumat 24 títols: cinc lligues, dos Champions, sis copes, dos mundials de clubs, dues supercopes d’Europa i sis supercopes d’Espanya. Roberto ha disputat com a blaugrana 338 partits oficials i ha marcat 14 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)