Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

Xavi s’explica i matisa en el cas Dani Alves

Després de les crítiques rebudes per la resposta sobre el cas Alves en la prèvia del Barça-Getafe, Xavi Hernández va voler donar explicacions, ahir, després del partit. Sense que cap periodista li preguntés res sobre el tema, va voler explicar-se: “M’agradaria aclarir les meves paraules de l’altre dia. Crec que és important que m’expliqui. Vaig obviar el tema de la víctima i em vaig equivocar. Hem de condemnar totes les agressions de violència de gènere. Dit això, em sap greu que el Dani hagi pogut fer un acte així i reitero el meu suport a la víctima. Espero que la gent ho entengui. Sé que la meva veu és important i no vaig estar afortunat.”

En clau de partit, el de Terrassa va admetre el fluix partit del seu equip: “Ens ha faltat agressivitat. L’equip no ha fet un bon partit. Hem estat espessos. No hem sabut generar oportunitats contra el 5-4-1 del rival. Ens emportem els tres punts sense haver jugat bé.” “El Getafe ha tancat molt bé les línies. Era un dia per als extrems i per entrar per fora, però no hem estat bé. Davant hem tingut un Getafe molt bé defensivament. Hem estat poc encertats. [...] El canvi de Balde ha estat per decisió tàctica. Andreas té petites molèsties als isquiotibials.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)