Barça

L’1x1 del Barça-Getafe

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
DECISIU
Tot i que es va passar bona part del matx aturat, va signar actuacions providencials perquè el Barça marxés amb els tres punts. Una manyopla de l’alemany va salvar l’error de Pedri, que va deixar sol Mayoral davant la porteria.
s. roBERTO (77’)
FOSC
Semblava que estava compaginat amb Kounde, però les bones sensacions no van durar gaire. Va patir defensant en el seu vell rol de lateral dret. Una mica lent i despistat, va ser el més fluix de la línia defensiva.
kounde (90’)
IMPErial
Ell i Christensen van treballar coordinats en harmonia com un acordió en la primera part. Va estar molt atent, valent i impecable en les anticipacions per barrar el pas a qualsevol rival actuant tant de central com de lateral.
CHRISTENSEN (45’)
REREGUARDA
Excel·lent company de Kounde, el danès quedava com a últim home fent-li la cobertura. Una recuperació al mig del camp amb passada cap a Raphinha va originar el gol de Pedri. Fins aleshores havia intervingut poc.
balde (45’)
DOSIFICAT
Molt segur i ràpid tallant jugades, però es veia limitat pel fet de compartir banda amb Dembélé, ja que li restava protagonisme per buscar la línia de fons. Xavi li va donar descans en la mitja part per regular energies.
BUSQUETS (90’)
IMPERFECTE
Jugant al primer toc, buscava sempre el jugador desmarcat tant a la banda dreta com a l’esquerra. En la segona part, va abaixar el nivell i va fer algunes passades imprecises que van provocar apropaments perillosos del rival.
PEDRI (90’)
excels
No hi van faltar els seus tocs màgics per enlluernar l’afició: passades de taló, retallades complicades i excel·lent visió del joc. La pilota i ell són la millor parella de ball. Tot aquest encant va esclatar amb el gol de la victòria.
gavi (90’)
SENYOR LLOP
Com el personatge de la pel·lícula ‘Pulp fiction’, l’andalús va ser el solucionador de problemes. Lluitador nat, es va atrevir a tot, també a recuperar pilotes al límit de la falta jugant de manera intensa i contundent com a ell més li agrada.
RAPHINHA (62’)
aSSISTENT
Feliç perquè tornava a ocupar des de l’inici la banda dreta, a pesar que Xavi va ordenar un intercanvi en el minut 30. Des de la seva detestada banda esquerra, va fer la passada de gol cap a Pedri. També va estar correcte en defensa.
dembélé (90’)
INTERMITENT
Molt actiu durant la primera part a dues bandes, combinant curses i driblatges, però li va sobrar l’última passada. No va saber resoldre, un cop més, el jeroglífic. Va veure una groga molt ataronjada per haver trepitjat Alderete.
ANSU FATI (90’)
NEGUITÓS
Les coses no li van sortir com ell volia. Rebia poques pilotes i quan en tenia una als peus dubtava què fer-ne. Com que no veia espais entre la poblada defensa del Getafe, va intentar sortir a la banda. No va estar còmode al centre.
eric (45’)
RESOLUTIU
Va sortir fred i la falta d’entesa amb Kounde va provocar una bona ocasió de Mayoral. Va saber reaccionar a temps.
alba (45’)
MODERAT
Sense complicacions i més conservador del que és habitual. Va intentar sorprendre Soria amb un xut des de fora de l’àrea.
kessie (28’)
ÚTIL
Va complir amb les expectatives de reforçar el mig del camp i en el minut 85 va tenir el segon a tocar.
alonso (13’)
present
Poc temps per marcar diferències, però la frescor de les seves cames va valer per mantenir el resultat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)