Barça

Raphinha: “Estic vivint el meu millor moment”

El jugador brasiler ha sortit a parlar avui en roda de premsa, la primera que atén després del seu fitxatge pel Barça. L’extrem ha valorat el seu moment personal i també ha explicat quines sensacions té l’equip sobre l’enfrontament de demà.

Previsió partit
“Espero que sigui un partit dur, però un dels millors de jugar i també de veure de la temporada. Crec que serà un bon partit amb un equip difícil”.
Nivell personal
“Venia de jugar uns partits ja i és normal que necessiti adaptació perquè és la meva primera temporada al club. Tots els jugadors nous passen per aquest moment d’adaptació i ara estic vivint el meu millor moment al club, però segueixo amb l’adaptació i agraeixo els meus companys que m’ajuden”.
Adaptació
“Aquest procés d’adaptació és normal quan arribes a un lloc nou i no coneixes ningú i has de tenir un moment per adaptar-se a la lliga, però només és qüestió de temps”.
Ansu Fati
“És normal que un jugador com ell que vol jugar, a vegades tingui els ànims més cap abaix, però té molta qualitat”.
Manchester
“Jo veig que estem preparats pels partits que venen, no només per aquest. Estem en la nostra millor forma i tenim tot per continuar així”.
4 migcampistes
“No m’afecta jugar amb més o menys migcampistes, ens hem d’adaptar el més ràpid possible a totes les maneres de jugar per donar el millor per a l’equip”.
Nivell Manchester
“Tan el Barça com el Manchester United són dos dels millors equips del món. El Manchester ha tingut alguna temporada dolenta per la dimensió del club, però tots els clubs passen per moments difícils i cal saber canviar el xip per tornar a ser els millors”.
Errors apresos
“De tots els partits aprens una mica més i és normal que hi hagi errors i seguirem tenint-ne, però seguirem aprenent-ne d’ells”.
Gols fora àrea
“Crec que jo també he d’intentar xutar més des de fora l’àrea, però quan hi ha poc espai és difícil, però intentaré tornar a fer el que feia”.
Versió millorada
“A nivell físic, estic molt bé i mentalment estic millor, però és normal tenir alguns dubtes. Tot i així, em veig millor que quan vaig començar”.
Parlar amb Xavi
“És important que l’entrenador parli amb tu i saber que l’entrenador hi confia”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Araujo també es lesiona i crea un altre maldecap

BARCELONA
 

Pedri: adeu a l’Eurocopa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Rochemback: de Paul McCartney a Ramoncín

BARCELONA
 

Aitana: “Pere Romeu té uns coneixements brutals”

BARCELONA
 

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA