Tennis

La número 1 mundial, eliminada

Tennis. Swiatek perd en la tercera eliminatòria de Wimbledon contra Putintseva (3-6, 6-1 i 6-2). Djokovic continua millorant i passa als vuitens al vèncer Popyrin per 4-6, 6-3, 6-4 i 7-6 (3)

La número 1 mundial, Iga Swiatek, va ser eliminada en la tercera ronda de Wimbledon al perdre contra la kazakh Iulia Putintseva per 3-6, 6-1 i 6-2. La polonesa va ser superada per la jugadora número 35 del rànquing WTA en un partit de gairebé dues hores (1h59) en què no va saber respondre al bon joc de la seva rival. Putintseva va cedir el primer set, però a partir del segon, en què va guanyar cinc jocs consecutius, va començar a mostrar el seu gran nivell, va anivellar el partit i en la tercera màniga es va avançar amb un 4-0 que després va saber mantenir i es va classificat per als vuitens. La kazakh Elena Rybakina, la quarta favorita, va derrotar en menys d’una hora (57) la danesa Caroline Wozniacki per 6-0 i 6-1.

Novak Djokovic es va classificar per als vuitens al derrotar en tres hores i cinc minuts Alexei Popyrin per 4-6, 6-3, 6-4 i 7-6 (3). El serbi, segon favorit, va fer un pas més cap a la seva intenció de lluitar pel títol i després de perdre el primer set contra l’australià, el 47è del rànquing ATP, va millorar el seu joc i poc a poc es va anar imposant a un dur rival que no es va rendir en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)