Barça

Una lluita per ser el millor

Xavi Hernández i Erik ten Hag Entrenadors del Barça i el United

Combat final entre dos entrenadors que s’admiren mútuament, però aquest vespre només un podrà sortir victoriós d’Old Trafford. Xavi Hernández diu que el pla per ser ell el guanyador es basa a “mostrar personalitat, el nostre model de joc i una gran mentalitat” i destaca que, sobretot, cal “igualar la passió que el United va posar al Camp Nou”. Un full de ruta que no serà fàcil d’aplicar perquè els red devils són “un dels millors equips d’Europa ara mateix i ho demostren en joc, en resultats... gràcies a un molt bon treball de l’entrenador, Ten Hag”, va dir el tècnic del Barça ahir en la roda de premsa prèvia al gran duel de l’Europa League.

Xavi té molt present Rashford, “un jugador excepcional que està en un estat de forma extraordinari”, tot i que “el bloc del United és més important que un futbolista”. A les files blaugrana no hi seran ni Pedri, ni Gavi, ni Dembélé, però el terrassenc confia que “hi ha alternatives” i va assegurar tenir ja l’alineació decidida. “Sabem que és un escenari complicat i que l’afició pressionarà moltíssim”, però “és un examen que permetrà veure on som realment”, va explicar Xavi, a més d’avisar: “Aquí no estem per escollir títols perquè som el Barça. Si quedem fora d’quest títol, serà una decepció molt gran.”

Per la seva banda, Erik ten Hag té clar el que cal per a passar als vuitens: “Donar el millor de nosaltres i jugar el millor partit de la temporada.” De motivació, no en falta: “En tenim moltes ganes i estem molt emocionats. S’enfronten dos grans equips a Old Trafford, amb un ambient espectacular, i estem impacients per jugar. Quan arribi l’hora del partit haurem d’estar molt concentrats.” Les baixes del rival no fan que el tècnic mancunian estigui més relaxat, ja que opina que el Barça “té una plantilla molt àmplia” i “surti qui surti” no els posarà “les coses fàcils”. Això sí, té tota la confiança en els seus jugadors perquè veu que aquesta temporada, a diferència de l’anterior saben com volen jugar i dominar el partit. “Hi ha qualitat a la plantilla i tenim més experiència i mentalitat guanyadora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)