Barça

Xavi: “No podem estar orgullosos, però hem competit”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, s’ha mostrat amb un to baix després de la dura eliminació europea. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Les claus de la derrota

“Ha estat més demèrit nostre. En la segona part ens ha faltat joc per dins, calma i paciència. El gol de l’empat ens ha fet molt mal. Teníem el partit dominat fins llavors, però perdem per detalls. Ells han estat més intensos en la segona part i ens han guanyat els duels, com en els dos gols. No vull posar excuses, però potser amb Pedri i Gavi les coses haurien canviat. No podem estar orgullosos, però hem competit i hem donat la cara contra un senyor equip. És una pena perquè hem fet una primera part excel·lent. Toca centrar-nos en la lliga i en la copa”.

Missatge

“L’any passat no ens donava per competir i aquest hem competit. Tant contra el Bayern allà com contra l’Inter, i també en aquesta eliminatòria. Hem de millorar per l’any que ve. Tenim una altra oportunitat, esperem que en la Champions. Partíem d’una base dolenta, però aquest any hem competit. Són equips grans i costa. Hem d’aprendre dels errors i tornar amb més força”.

Què falta per competir en escenaris grans?

“Tornar-ho a intentar i aprendre dels errors. És Europa. S’ha competit i donat la cara en tots els partits, excepte contra el Bayern a casa, però hem competit pitjor i els petits detalls ens han fet perdre i ens han passat per sobre en els duels directes. Toca enfocar-se en la lliga i en la copa, que són títols importants per al club”.

Moral de l’equip

“Ens hem d’aixecar. Demà hi ha entrenament a la tarda i diumenge ja juguem. Cal reaccionar ja. Estem bé en la lliga i en la copa, hem de canviar el xip i intentar competir millor l’any que ve a Europa. A seguir. La vida continua. Hem de centrar-nos en els dos títols que queden, que són transcendentals per a nosaltres”.

Diferència lliga i Europa

“El Manchester és un rival fort a casa i venia d’una ratxa important. Hem jugat contra tres equips molt forts i hem competit, quan l’any passat no ens arribava. Ho tornarem a intentar, el canvi que s’ha vist és gran, però cal fer autocrítica”.

Araujo

“L’hem canviat per precacuió. Estarà disponible diumenge, però es tocava i he preferit vigilar. No té res”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)