Barça

“Hem d’aprendre dels errors i tornar-hi”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça de Xavi torna a dir adeu a Europa molt aviat. El terrassenc va lamentar que l’equip s’apagués en la segona part. “Ha estat més demèrit nostre. En la segona part ens ha faltat joc per dins, calma i paciència. El gol de l’empat ens ha fet molt mal. Teníem el partit dominat fins llavors, però perdem per detalls. No podem estar orgullosos, però hem competit i hem donat la cara”, va dir. Tot i això, Xavi va voler posar èmfasi en la millora respecte del curs passat. “L’any passat no ens donava per competir, i aquest cop sí que ho hem fet. Hem de millorar per l’any que ve. Tindrem una altra oportunitat, esperem que en la Champions. Partíem d’una base dolenta, però hi ha un canvi. Són equips grans i costa. Hem d’aprendre dels errors i tornar amb més força”, va assegurar el tècnic.

Finalment, Xavi va voler mirar cap endavant i lluitar pels dos títols que queden. “Ens hem d’aixecar. Diumenge juguem. Cal reaccionar ja. Estem bé en la lliga i en la copa, i hem de canviar el xip. La vida continua. Hem de centrar-nos en els dos títols que queden, que són importants per a nosaltres”, va cloure Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)